Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi ez a szivárványpropaganda...

Mi ez a szivárványpropaganda mostanában németeknél?

Figyelt kérdés

Ha nem kint élnék egy évtizede, azt hinném valami magyar propagandáról van szó, amikor ellene hangolnak.

Viszont nyár eleje óta minden nagyobb cég mint VW, Siemens, DB stb. Szivárványosra cserélte a logóját. Baumarktok szivárványos zászlókat aggatnak ki stb.

Mi történt? Miért propagálják ezt most hirtelen?

2021. aug. 1. 14:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
*pofával
2021. aug. 3. 10:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Persze, vannak akiket irritál ez a jelenség, de szerintem célravezetőbb figyelmen kívül hagyni.
2021. aug. 3. 11:44
 13/19 anonim ***** válasza:
50%

" volt leszbi kolléganőm. Bemutatta egyszer a feleségét, amikor a piacon találkoztunk, szerintem jó fej volt. Volt egy nyugdíjas kollégám, meleg. Vele sem volt semmi bajom. Szerintem egyik sem érezte kirekesztve magát, és nem hiszem hogy ők ettől érezték volna magukat a társadalom részének."

Aha, szerinted. Tehát volt két darab felületes ismertséged homoszexuálisokkal és ezért máris tökéletesen meg tudod mondani, hogy az ÖSSZES homoszexuális mikor mi kapcsán érzi magát kirekesztve? Attól hogy beszéltél már velük, még nem ismered a gondolataikat. Te magad írod, hogy szerinted, tehát te sem tudod biztosra. Kétlem, hogy ezt csak így megmondták volna neked, de ha igen is, ettől még a többinek jól eshet a szivárványos zászló.

Amúgy ja a magyar törvény miatt csinálja ezt most mindenki. Meg mert pride van.

2021. aug. 3. 15:57
 14/19 A kérdező kommentje:

“ Tehát volt két darab felületes ismertséged homoszexuálisokkal”

“ Kétlem, hogy ezt csak így megmondták volna neked, ”

Tehát neked felületes kapcsolatod van a kollégáiddal, mert antiszociális vagy, ebből kifolyólag csak azt tudod egy emberről megállapítani, amit az arcodba mond.

Másoknál fogadd el, hogy a viselkedésből is le tudják vonni a következtetést.

“ Amúgy ja a magyar törvény miatt csinálja ezt most mindenki.”

Jól van, jár a cukorka a mantráért, de itt senkit sem érdekel ilyen szinten a magyar törvény. Még csak nem is említették egy híradóban sem (ellenben orbán más korábbi húzásaival)

2021. aug. 3. 16:34
 15/19 A kérdező kommentje:

“ még a többinek jól eshet a szivárványos zászló.”

Ez is csak feltételezés. Tehát csak szerinted. Kivéve ha valaki mondta, vagy ha érintett vagy, és magad így gondolod, azzal nem vitatkozom.

2021. aug. 3. 16:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerinted ha az érintetteknek nem tetszene a zászló akkor együtt vonulnànak a cégekkel?
2021. aug. 3. 17:16
 17/19 A kérdező kommentje:

Nyilván aki vonul, annak tetszik. Én eleve arról a kettőről írtam, akit ismerek, hogy ők nem ettől éreznék jól magukat.

A vonulók pedig szerintem az a réteg, akik a heterók közül ellentüntetésre mennek. Nekem pl. eszembe nem jutna menni sem ellentüntetésre, de ha lenne “heteró” felvonulás, nem érezném jól magam tőle, és nem mennék.

2021. aug. 3. 19:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Én azt mondtam, hogy tetszHET nekik, vagyis megvan rá az esély. Nem azt hogy szerintem biztosan tetszik. Amúgy meg te magad használtad a szerintem szót, ami ugye arra utal, hogy nem tudod biztosan csak találgatsz. Még csak nem is említetted, hogy ők mondták volna.

És ha nézted az EB-t akkor biztos láttad, hogy a német-magyar meccs miatt volt a vita, hogy Orbán elleni tüntetésből szivárvány színbe borítják a stadiont. Szóval innen minimum hallottak sokan róla. De intellektuálisabb körökben, akik rendszeresen politikai lapokat olvasnak, amúgy sem ritkaság hallani Magyarországról. Minden ismerősöm legalább tudja ki az az Orbán és tud min. 1 dolgot mondani, hogy mit csinált (jó, lehet miattam).

De szerintem kifejezetten a nagy nemzetközi cégek inkább csak a pride miatt csinálják ezt, nyugi, pár hét és elmúlik valószínűleg.

"Tehát neked felületes kapcsolatod van a kollégáiddal, mert antiszociális vagy, ebből kifolyólag csak azt tudod egy emberről megállapítani, amit az arcodba mond."

Nem, nyilván nekem is vannak megérzéseim, és nekem is figyelnem kell rá, hogy ne kezeljek dolgokat tényként, amikben nem vagyok biztos.

2021. aug. 3. 20:07
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem nézem az eb-t, nem szeretem a focit, de valamit hallottam fél füllel igen.

Nyilván különbözőek az emberek, és van aki örül neki.

Általában negatívként emlegetik ov-t, és 11 éve még volt olyan, aki sajnálkozott, mert azt hitte azért jöttem el, mert el kellett. Holott szó nem volt ilyenről, nekem ott is jó volt.

2021. aug. 3. 21:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!