Mire fel gyakorolják a Baloldali politikusok és híveik a lenéző, jól megmondó hangnemű politizálást ?
Egyszerűen mert jobberek általában sötétek, az érveiktől agyrákot kap az ember és legalább a fele sima hazugság.
Néha véletlenül igazuk van, de annak szerintem meg nincsenek tudatában :D
Nincs kedvük hülyékkel vitázni. Olyanokkal, akik alapvető társadalmi, gazdasági összefüggésekkel sincsenek tisztában. Nem fogsz egy összeesküvés hívővel vitázni meg beszélgetni, mikor szemmel láthatóan teljesen torz világképe van. Ennyi energiája és ideje senkinek sincs, másrészt a napjaid is nyugodtabbak lesznek.
De amit leírtál bármelyik oldalra igaz, előszeretettel nyomják itt a feedeszes barmok, a költözz el monológot, meg hazaárulóznak, mikor még annyi agyuk sincs, hogy utána nézzenek mi az a hazaárulás. :)
A költözz el szöveg különösen tetszik, gyakorlatilag szó szerint idézik az általuk "nagyra tartott" Gyurcsányt, aki ugyanezt javasolta. Furcsa összefüggések vannak.
#5:
Mely kérdésben nincs igazuk a "Jobbereknek" ?
Ahogy észre vettem, te legalább névvel kommentelsz, de nem szoktál viszontválaszolni, csak a balos propagandáidat írogatod be mindenhova, nem is tudom, mit akarsz, mert a szememben tetszést visszakeltő a rámenősséged.
#6:
Nekünk a Balosok világképe a torz, amikor mindenféle Színes kisebbségről, szelektív vallás és kultúraellenességről / toleranciáról, abnormális szexualitásról, és Atomellenességről okoskodnak.
Egyáltalán mi visz valakit ezen dogmák vallására és a Balosságra ?
"Nekünk a Balosok világképe a torz, amikor mindenféle Színes kisebbségről, szelektív vallás és kultúraellenességről / toleranciáról, abnormális szexualitásról, és Atomellenességről okoskodnak."
Ilyenkor én már legyintek, és nem foglalkozom a kommenteddel, mert tényleg hülyeségeket írsz. Nem is akarok nekiállni cáfolni, mert semmi értelme, úgysem fogod fel, vagy szimplán nem érdekel, annyit látsz a világból, amennyit a köztévé mutatni akar neked. Nincs kritikai gondolkodások és úgy alapból semmi, amivel egy értelmes emberi lény rendelkezik.
Nem érdekem, hogy bármit is elmagyarázzak, mert nem abból állnak a napjaim, hogy neten gyűlölködöm, és írogatok random, anonim arcoknak, hanem sokkal hasznosabb és értelmesebb dolgokkal foglalkozom, de most egy gondolatodra válaszlok.
"Balosok". Nézz utána, mi az a baloldal, mert így tartalmatlan a jelző használatod, illetve értelmetlen. Min. egy wikipediát ajánlok ez ügyben, de egy egyetemi politológia tankönyv már legalább objektív.
Szóval nem tudom mit jelent a te fejedben az, hogy balos.
"Atomellenesség" Itt mire gondolsz? Atomenergia? Mert nem mindegy. Az hogy van több út az energia termelésre, amiből egy az atomenergia, és ezt egyesek elutasítják, az nem torz világképre vall, hanem arra, hogy van véleményük. Ha utánanéznél, sokaknak nem az atomenergiával van baja, vannak olyanok is, akiknek igen, gondolom Csernobilt, Fukusimát nem kell magyarázni, és az esetleges kockázatokat, hanem a politikai szándék és megvalósítás: orosz hitel, évtizedekre titkosított szerződések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!