Az iskolában lehet politizálni ?
Figyelt kérdés
írtam egy fogalmazást amiben kissé rosszat írtam egy politikusra, és ezt a fogalmazást már beadtam.
Fogok érte kapni valamit ?
2021. jan. 1. 17:28
1/11 anonim válasza:
Ha azonos a véleményed a tanárral akkor jó, ha nem akkor megfogja keseríteni az életed.
2/11 anonim válasza:
A tanároknak tilos.
A diákoknak lehet, csak nem illik.
3/11 A kérdező kommentje:
A francba már ezzel a szar oktatási rendszerrel
2021. jan. 1. 17:37
4/11 anonim válasza:
Azt írta, hogy az Észak Koreai diktátorról írt. Mondjuk ezt a kérdésbe is leirhattad volna, mert nem mindegy hogy róla írsz vagy mondjuk Szijjártóról. A magyar politikát nem szokás iskolába, a külföldi más.
5/11 anonim válasza:
Nem illik, az iskola nem ara való hogy politizáljunk ott.
6/11 anonim válasza:
Jobb kamut találj ki, teli szünet van 🙄
7/11 anonim válasza:
Lehet, de fideszesre nem mondhatsz rosszat, mert diktatúra van. Ellenzékit nyugodtan szidhatsz.
8/11 Neurotech válasza:
#7 A diktatúra hiányának a legjobb ismérve, ha leírhatják, hogy diktatúra van és senki sem tünteti el, büntet érte. Te is ide leírhatsz akármit. Ez olyan mint amikor az újságban megjelenik az, hogy nincs sajtószabadság.
9/11 anonim válasza:
Igen, hatalmas diktatúra van, jaj ti szegény liberálisok, hogy bírjátok ki ezt a hatalmas nyomást? :D
10/11 anonim válasza:
mit irtal es kirol?
nekunk pl kellett torin ertekelni horthy intezkedeseit, de az nem egeszen olyan mint az aktualpolitika
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!