Mik a fő különbségek a dánok, a svédek, és a norvégok között? Nektek melyik skandináv nép tetszik a legjobban és miért?
A dühét egyedül te vezeted le a hazugságaiddal. A saját dühödet ne akard másra vetíteni. Hazudni meg leírtam az egyik okot, hogy miért akarnál itt hazudni össze-vissza, de számtalan lehetőség van még. Lehet, hogy ki akartál költözni, de nem jött össze és most kitaláltad magadban így állsz bosszút, hogy össze-vissza hazudozol.
"Mindenkinek van jobb dolga, mint hogy itt írjon valótlanságokat."
Hát neked úgy tűnik nem nagyon van jobb dolgod, mert totál hazugságokat írsz.
Nincs okom a hazudozásra. Leírtam a tapasztalataim.
Kiköltöztem Svédországba és dolgozok becsülettel, de ez nem volt másképp Magyarországon sem.
Tanulok a munka mellett, és elégedett vagyok az életemmel.
Sportolok, képezem magam a szakmámban.
Én egy boldog ember vagyok!
Valószínűleg érdekes ember vagyok. Sokat tanultam, sokat tanulok azért, hogy jobban megismerjem a világot. A hazugságnak itt nincs helye. Sértegetni nem szabad senkit!
Nagyon izgalmas volt a Svédországba költözésem, de nagyon, nagyon nehéz volt az eslső 3 év.
Tanuljál, sportoljál, hogy elégedett ember lehess. Ne kelljen másokon levezetned a feszültségedet.
Olvasd vissza a hozzászólásaidat, tele van arroganciával, sértegetésekkel, és olvasd vissza az én válaszaimat. Az én válaszaimban egyetlen sértő szó nincs, pláne nem arrogancia.
Kívánok neked szebb jövőt!
24:
Bocsi, de nem fogok olyannal tisztelettel beszélni, aki abban éli ki az életét, hogy a Gyakori Kérdéseken hazudozik össze-vissza.
Őszintén sajnállak.
A tisztelet kijár mindenkinek, ahogy én is megadom neked. Belém kötöttél, de nem tudom miért.
Leragadttál a magad rögeszméjénél. Mantrázhatod megállás nélkül, de a tényen nem változtat. Kettős állampolgár vagyok, Svédországban fizetem az adót és itt van a bejelentett állásom, itt élek.
Rengeteg kudarc lehetett az életedben, és gondolom van is az életedben, hogy ennyire keserű ember vagy.
Akik ide írnak nem mindenkinek keserű az élete, ahogy az enyém se. Nem szabad másokat letámadni, és rágalmazni mert az ronda dolog. Próbálj meg te is tenni érte, hogy elégedett ember lehess.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!