Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mik a fő különbségek a dánok,...

Mik a fő különbségek a dánok, a svédek, és a norvégok között? Nektek melyik skandináv nép tetszik a legjobban és miért?

Figyelt kérdés

2021. júl. 24. 18:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%
Az M1 szerint persze, hogy tele van Svédország velük. Ennek ellenére azok az ismerőseim akik kint élnek vagy legalább voltak kint turistáskodni különös nem számoltak be olyanokról, mint amit az M1 előad, stb. Annyira féltek az araboktól, feketéktől akkor Magyarországon miért nem fossátok össze magatokat? Mikor itt is bőven vannak, már évtizedek óta.
2021. júl. 28. 10:48
 12/26 anonim ***** válasza:
81%

#9:

Umeåban 13% körül van a nem Svédországban születettek aránya, direkt megnéztem. Nem tudom milyen környéken élsz de ne mondd már hogy ez rengeteg

2021. júl. 28. 12:00
 13/26 anonim ***** válasza:
79%

12 hozzászólónak szánom. Itt élsz a Umeå-ban? Mert itt túl sokan vannak az arabok, és a feketék. Mi egy olyan övezetben lakunk, ahol fehérek élnek, így van nyugtunk.

Hogy milyen hírt közöl az M1 nem érdekel, mert én lakok itt, és én látom nap mint nap mivé változott a városunk.

"Annyira féltek az araboktól, feketéktől akkor Magyarországon miért nem fossátok össze magatokat?" - Tisztelettel "szólni" a másikhoz, ez a minimum.

2 arab lányt láttam Magyarországon a legutolsó ott nyaralásunkkor, feketét nem is láttam, nem volt mitől félnem.

2021. júl. 28. 20:07
 14/26 anonim ***** válasza:
87%

Elnézést!

A 11 hozzászólónak szánom.

"Annyira féltek az araboktól, feketéktől akkor Magyarországon miért em fossátok össze magatokat?" Tisztelettel "szólni" a másikhoz, ez a minimum.

Találkoztam arabokkal, feketékkel még ide költözésünk előtt Magyarországon, de azok nem erőszakoskodtak a nőkkel, nem gyújtogattak, robbantottak. Nagy a különbség!

2021. júl. 28. 20:13
 15/26 anonim ***** válasza:
86%

#13:

Malmőben élek, itt papíron még több a nem svéd hátterű lakos. Egyáltalán nem érzem hogy sokan lennének

2021. júl. 28. 20:49
 16/26 anonim ***** válasza:
71%
Majd lesznek azok többen is.
2021. júl. 28. 20:53
 17/26 anonim ***** válasza:
56%

13:

Pedig érdekel, mert az M1 propaganda anyagát büffögöd vissza egy az egyben. Főleg úgy, hogy azt állítod alig láttál arabot meg feketét Magyarországon. Annyira "kevesen" vannak, hogy sokszor Miskolc is tele van velük. Miskolc, nem is Budapest vagy valamelyik nagyobb város.

Nagyon könnyen lebuktatjátok magatokat, hogy kb. hazugság minden, amit írtok.

Főleg friss felhasználóval. :D

2021. aug. 3. 08:56
 18/26 anonim ***** válasza:
88%

Tisztelettel a másik felé! Nem sértegetjük a másikat! Nem is értem, hogy felnőtt ember, hogy tud ilyen stílusban írni.

Miért hazudnék, az nekem miért jó?

Egyébként sem szeretek hazudni.

Továbbra sem érdekel, mit közöl az M1.

Magyarországon 2018-ban voltam utoljára, akkor 2 arab lányt láttam, fekete embert nem láttam.

2017 óta vagyok regisztrált a Gyakorikérdések-nél.

14 éves koromba voltam utoljára Miskolcon.

Ne rajtam töltsed ki a dühödet, menj el sportolni.

2021. aug. 3. 16:33
 19/26 anonim ***** válasza:
49%

18:

Azért hazudnál, hogy az egódat növeld. Azzal, hogy behazudod miszerint igenis neked van igazad az növeli az egódat, ami boldogsággal tölt el. Ilyen egyszerű az egész történet.

2018ban voltál utoljára, megsúgom addigra már ugyanúgy bőven jelen voltak az arabok, feketék, ázsiaiak Magyarországon. Ennek ellenére váltig állítod, hogy te csak kettőt láttál.

Én nem töltöm ki a dühömet senkin, legfeljebb te töltöd ki a frusztrációdat itt azzal, hogy hazugságokat próbálsz előadni.

2021. aug. 5. 14:22
 20/26 anonim ***** válasza:
90%
Így nincs értelme a Gyakorikérdések fórumnak, ha valaki itt vezeti le a dühét. Ha mondandód van, akkor tisztelettel írjál, vagy sehogy. Egy fórum pont attól fórum, hogy véleményt, tapasztalatot cserélünk, és nem becsméreljük a másikat. Nincs helye itt a vádaskodásnak. Ki miért hazudna itt? Itt senkinek az egója nem fog növekedni, ha leírja a tapasztalatait, véleményét, hiszen nem ismerjük egymást. Hazudozással ki fárasztaná itt magát, teljesen irracionális. Mindenkinek van jobb dolga, mint hogy itt írjon valótlanságokat.
2021. aug. 5. 18:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!