Szerintetek fogunk kapni a helyreállítási alapból pénzt, vagy az EU nekünk nem ad belőle?
Figyelt kérdés
Egyenlőre a magyar igényeket talonba tették, majd később foglalkoznak vele és ez szémos kérdést vez fel, hogy mi van ennek hátterében?2021. júl. 14. 08:04
A kérdező szavazást indított:
Rendesen kapni fogunk pénzt, ahogy minden más ország
Nekünk semmit nem fognak adni.
Az EP arra használja a helyreállítási alapot, hogy az LMBTQ rendszer akceptálására bírják a kormányt
Elhúzzák a választásokig a döntést, ezzel támogatva az ellenzéket, ami jókora beavatkozás a magyar politikába
Csak kevesebbet fogunk kapni, de azért adnak valamennyit.
Jobb, ha semmit nem kapunk tőlük, úgyis kilépünk az EU-ból
Egyéb
22 szavazat
1/30 anonim válasza:
Meg fogjuk kapni, de nagyon sokáig fogják húzni a kifizetését.
2/30 anonim válasza:
két része van: a vissza nem térítendő és a hitel. Ha jól tudom eddig csak a vissza nem térítendőre adtunk be igényt, a hitelt jövő év végéig lehet lehívni. Gondolom megkapjuk.
3/30 anonim válasza:
Szerintem előbb adjon biztosítékot arra Orbán, hogy a rábízott EU-s pénzt becsülettel kezelik majd.
Erre ha nem is tökéletes, de mégis érdemi biztosíték lenne az EU-s ügyészség.
Aztán meg legyen biztosíték arra, hogy nem politikai haszonszerzésre használják, pl. többnyire fideszes településeken támogatnak, hanem valóban szakmai alapú döntések születnek.
4/30 anonim válasza:
Minden hol úgy van, ha pénzt kapsz, vannak elvárások, vagy nagyon magas kamatra kapsz és azt csinálsz a pénzel amit akarsz, de bevasalják rajtad később.
5/30 anonim válasza:
Most jön a szlovén elnökség, Jansa ugyanúgy normalitáspárti és szuverenitáspárti, mint Orbán vagy a magyarok többsége. Év végéig sok vitát le lehet majd zárni, ezt is. Biztos kell majd írni egy szép papírt, amiben lesz ez meg az, az meg lesz írva, és kész.
7/30 anonim válasza:
Járni jár, tehát fogunk kapni, de csak a fidesz bukása után.
8/30 anonim válasza:
3as, értem én hogy O1G meg minden, de az ügyészség egy "hatalmi ág" gyakorlatilag. Azt k.rvára nem jó ötlet külföldi kézbe adni!
9/30 anonim válasza:
"de az ügyészség egy "hatalmi ág" gyakorlatilag."
A bírói szerep a hatalmi ág, nem az ügyész, vagy a védőügyvéd.
10/30 anonim válasza:
A magyar ügyészég valójában függetlenebb a mindenkori kormánytól, mint egy csomó helyen Nyugat-Európában. Csak megint előveszik a szokásos kettős mércét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!