Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok erről az elmélet...

Mit gondoltok erről az elméletről?

Figyelt kérdés
Ugye a románok egyesülni szeretnének Moldovával. Na most ha ezt megteszik Oroszország hadat üzenne Romániának. Itt vagy az történne, hogy Romániát lerohanja Oroszország, vagy a NATO beszáll a buliba és kitörne a harmadik világháború. Na most szerintem a NATO nem szeretne szórakozni az Oroszokkal, szóval valószínüleg magára hagyná Romániát, ezáltal nyilván elveszti a háborút. És ez az a pillanat ahol lenne egy utolsó esélyünk a magyarlakta területek megszerzéséhez romániában. Mit gondoltok erről az elméletről? Van valóságalapja, vagy teljesen őrültség?

2021. júl. 8. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz egyesülés, mert Moldova annyira csöves, hogy a románoknak sem kell.
2021. júl. 8. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyikből nem következik a másik. Tegyük fel, hogy Oroszország tényleg lerohanja Romániát. Akkor orosz fennhatóság alá kerül Románia. Nekünk ahhoz pont ugyanúgy semmi közünk nem lesz, mint most.
2021. júl. 8. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Putyin okosabb annál, hogy lerohanja Romániát, inkább megpróbál ott is egy oroszbarát kormányt hatalomra juttatni.
2021. júl. 8. 21:31
 4/5 A kérdező kommentje:
2,én azt értem, de hátha Putyinnal le lehet beszélni valamit, amit a magyarellenes románokkal nem.
2021. júl. 8. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Na most szerintem a NATO nem szeretne szórakozni az Oroszokkal, szóval valószínüleg magára hagyná Romániát"

Itt bukik a dolog. Ha ezt megtenné a NATO, kb addig létezne csak. És ezt az amcsik is tudják.

2021. júl. 8. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!