Most így, a 9/11-es terrortámadás 20. évfordulóján is maradtak olyan, idiotizmusban szenvedő emberek, akik azt hiszik, hogy ezt az egészet az USA csinálta, hogy háborút indításának, és hogy OBL-t le sem lőtték?
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 09:22
11/28 fehernyuszi válasza:
12/28 A kérdező kommentje:
Kedves Fehérnyuszi, te nagyon hülye vagy
2021. júl. 4. 13:14
13/28 anonim válasza:
Idióta vagy sajnos
Alap fizikai tudással tudni kéne hogy pl a wtc 7 épület nem omolhatott volna össze belső robbantás nélkül.Eztnem csak én mondom hanem szakemberek,mérnökök stb
14/28 A kérdező kommentje:
Te vagy a hülye. Én egy két diplomás jogász-közgazdász vagyok
2021. júl. 25. 12:51
15/28 anonim válasza:
14
Attól hogy bemagoltad a dolgokat és van diplomád még nem jelenti azt hogy tudsz önállóan józan paraszti ésszel gondolkozni. De világossá vált mostmár számomra hogy te csak egy troll vagy, felesleges veled foglalkozni
16/28 A kérdező kommentje:
Te vagy a troll
2021. júl. 25. 13:28
17/28 anonim válasza:
Fehernyuszi: van benne valami, amit mondasz.
18/28 anonim válasza:
igen sajnos még mindig sok ostoba amerika ellenes ember van, akik felülnek ezeknek a fake news konteóknak.
19/28 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos
2021. aug. 19. 20:37
20/28 anonim válasza:
Pont a napokban volt hír, hogy leégett egy épület.
Nem dőlt össze.
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!