Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Black Lives Matter tüntetése...

A Black Lives Matter tüntetéseken miért vesz részt olyan sok fehér nő? (képek lent)

Figyelt kérdés

Gyűjtöttem erről össze pár képet. Érdemes megnézni szerintem. Kicsit durva nem?:

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. jún. 30. 06:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
57%
Miután Afrikába a fehérek eredetileg gyarmatosítónak mentek be, ide meg a feketéket eredetileg rabszolgának hozták be, eléggé más a dinamika. Az afrikai gyémánt a mai napig nem Afrikáé, hanem a gyarmatosítóké, és ez csak egy példa. A fehér ember az őslakosokat kiirtotta Amerikában és Ausztráliában is, csak mutatóban hagyott belőlük rezervátumba. Ezek után nem alakult felhőtlenül a viszony ezt aláírom. De hogy egy magyar ember azon verje magát hogy a black lives matter tüntetésen azért vannak kint nők is, mert nagyfarkú néger pasit akarnak és nem szociális érzékenységből, az kicsit meredek. Nem mintha számítana, mert neki NEM azért nem jut nő Magyarországon, mert mindenki Denzel Washingtonra vágyakozik.
2021. jún. 30. 08:43
 22/84 anonim ***** válasza:
59%
23 kérlek nézd végig a képeket...ha nem tudsz annyira angolul használd a google translatet, mert csak magadat égeted meg a mozgamat többed magaddal a fekete farok témában :D
2021. jún. 30. 08:48
 23/84 anonim ***** válasza:
63%

23. Te meg ne a múlton verjed magad, hanem a jelenen!

Ami arról szól, hogy bűnöznek ezerrel, hogy a többségük képtelen szocializálódni, hogy nem lehet mellettük biztonságban az ember.

2021. jún. 30. 08:48
 24/84 anonim ***** válasza:
35%

A nők jórésze szociálisan túlérzékeny mindig.

Felkarolnak mindent, ami elesett, üldözött, elnyomott.

Lásd most Szilágyi István fia, aki megölte az apját, de az anyja még így is mennyire ragaszkodott hozzá.

Nem véletlenül a liberális világ jórésze nő.

Lassan már csak két politikai irányzat lesz: a szigorú apuka, meg a megengedő anyuka.

2021. jún. 30. 08:58
 25/84 anonim ***** válasza:
61%

Engem már ért atrocitás GYőrben, mert fehér voltam(fehér bőr, vörös haj, nő), illetve Budapesten is. Mindkét városnak azon a részén, ahol leginkább romák laknak. Sőt, szólt már be fehér nő azért, mert én fehérebb voltam nála, azt mondta "hullaszínű a bőröm", meg "zombiujjaim vannak"(ő szolizott barna, szőke hajjal), illetve kis tini csaj is szólt már be, hogy milyen undorító a fehér bőrömön a fekete lakk(ami egyébként piros volt, csak sötétben nem látszott, de ha fekete lett volna sem lett volna korrekt).

És ez EZ az ország, nem másik. Az emberek szekálják azt, aki eltér, akár csak kis mértékben is. Én kimennék tüntetni a BLM részre, és kimennék tüntetni hetero nőként az LMBTQ tüntetésre, illetve vékony nőként kimennék a túlsúlyos nők mellett tüntetni, pedig az sem érint, csak közvetve. Minden mellett tüntetnék, ami kicsit is a kirekesztés ellen van. Azzal, hogy azt mondja a feketék élete számít, nem mondja, hogy a többieké nem! Alap logika.. Mellesleg az egyik képen a csaj a barátnője mellett áll, aki félig fekete, látszik a haján. Az embereknek vannak fekete barátaik, ismerőseik, tanáraik, gyerekeik, gyerekei barátai meg így tovább, az emberek jó, ha kiállnak egymásért! Nem is értem milyen kretén kirekesztőnek kell azon fennakadni, hogy miért érdekel valakit a másik nyomora? MERT emberek vagyunk, és szeretjük egymást, törődünk egymással, illetve majd ha elérsz egy bizonyos kort és lesz gyereked, akinek a jövője érdekelni fog, jobban, mint a tiéd, akkor majd rájössz, hogy felelős vagy az őt körülvevő világért, hogy ne kelljen olyanokat átélnie, mint neked, mert az szívás.

Szóval én minden kirekesztő, erőszakos dolog ellen szívesen tüntetek, akkor is, ha közvetve érint csak, mert nem csak én létezek, hanem a szeretteim is. Sajnos időm nincs rá, ide oda mászkálni, de innen otthonról 10 percet szívesen szánok arra, hogy jobb legyen a világ, és ha mást nem, nyomok egy lájkot, hogy egyetértek és velük vagyok.

Ugyanez metoora, meg auti meg down világnapra, meg ilyenekre. Sőt, szerintem még mindig van olyan szeglete a közösségeknek, akik nem kapnak elég megértést. Pl nem csak a nőket sújtja megfelelési kényszer, hanem férfiakat is, többször tanúja voltam, hogy ők is szekálják egymást, illetve nők is szekálják őket a kinézetük miatt, meg a farkuk méretével. Nagyszájú beszólogatósnak első visszavágás, hogy kicsi a farkad biztos és kompenzálsz(izmosnak is), vagy pont a csendesnek, hogy nem elég "tökös"..

Le lehetne kopni a férfiak farkáról is.. Meg itt is hogy szekálják egymást, az "ecsetfejű", meg a "lábnapot kihagyó", meg ilyenek..

Ez is legalább olyan borzalmas, mint amikor a nőket csesztetik(illetve ők egymást).

Na szóval azért állunk ki a másikért, mert fontosak nekünk és mert nem szeretjük az erőszakot. Szerintem amúgy fehér férfiak is vannak a tüntetésen, meg ázsiai meg fekete férfiak is, csak a férfiak nagyrészt kötött munkaidőben dolgoznak, a nőknél kevésbé elvárás a túlóra, vagy otthon vannak gyerekkel és épp rábízták valakire, vagy háztartásbeliek, vagy ilyesmi.. Szóval ezért van több nő ilyen helyeken szerintem, mert kevesebbet kell munkahelyen lenniük.

Egyébként simán elhiszem, hogy vannak helyek, ahol utálják a fehéreket. Azt mondjuk tudom, hogy Kínában a vöröseket nem bírják, mesélte Kínai ismerős, hogy vörös haj, szeplős bőr náluk nagyon ciki. Afrikában meg pláne, mert ott gazdag-szegény ellentét van szélsőséges mértékben, és hát nem a feketék közül kerül ki a gazdagok nagyrésze.. Én is lázonganék, ha a gyerekem szomjan halna és bányában dolgozna 7 évesen, mert egyedül nem tudnám eltartani, miközben más a luxusmedencéjében tengernyi vízben pancsikol.. Amíg van egy élhető minimum, addig könnyebb az elfogadás. Amikor az emberek, gyerekek élete a tét, na ott már nem nagyon van elfogadás..

És nincsenek egyenlő feltételek, gondolom ezt kár kifejteni, az élethez nagyon kellene.

2021. jún. 30. 09:06
 26/84 anonim válasza:
41%

Akik itt védik a szegíny feketéket elgondolkodhatnának azon, hogy az "around blacks, never relax" mondás nem valamiféle ordas eszme, hanem a tapasztalat szülötte.

Hasonló a helyzet a mi cickányainkhoz. Tisztelet a kivételnek, de Isten bocsássa meg nekem: Kevés van.

2021. jún. 30. 09:21
 27/84 anonim ***** válasza:
84%

"Lásd most Szilágyi István fia, aki megölte az apját, de az anyja még így is mennyire ragaszkodott hozzá."

Nyilván, mert nő, és nem azért, mert az anyja. 🤦🏼‍♀️

2021. jún. 30. 09:22
 28/84 anonim ***** válasza:
61%
Valaki felkel reggel és kb reggel hétkor feltesz egy ilyen kérdést? Én kajak nem hiszem el, hogy az illető dolgozna, vagy bármi más jobb értelmesebb elfoglaltsága lenne, csak a nők ekézése, gondolom ezen a kérdésen is éjszakákat agyalt, hergelte magát. Nem érdekel ez a mozgalom, de a hozzád hasonló gyűlölettől csöpögő vénemberektől meg hányok.
2021. jún. 30. 09:23
 29/84 anonim ***** válasza:
64%
Azt nem érti az, akit nem nyomnak el, hogy lehetsz te a következő. Fekete sem vagyok, meleg sem, de ki fogok állni a jogaikért, mert én is lehetek a következő.
2021. jún. 30. 09:24
 30/84 A kérdező kommentje:
#29 Engem meg rohadtul nem érdekel a véleményed. Ahhoz meg semmi közöd, hogy milyen témák érdekelnek és miről írok ki kérdést. Ha nem tetszik minek vagy itt?
2021. jún. 30. 09:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!