Mi a véleményetek arról hogy George Floyd gyilkosa 22 évet kapott?
Huszonkét év egy rendes emberért is sok lenne, szerintem sok rendőr más munkát keres majd magának a jövőben az USA-ban.
Nekem eszem ágában sem lenne fikarcnyit is tenni az ilyen drabális vadállat négerekkel szemben, ha ütne egy anyókát, vagy bárkit, gyorsan elpályáznék onnan, védje meg mindenki magát, ha tudja.
A rendőrök amúgy sem védenek meg senkit, csak esetleg utólag elkapnak pár bűnözőt, akik aztán néhány óra múlva megint az utcán garázdálkodnak, még szerencséjük, hogy mindenki tarthat lőfegyvert, ha van esze, aztán azzal szétlőheti az ilyen alakok fejét, ha öt méterre megközelíti.
Nálam itthon is van boxer és meg tudom magam védeni, de inkább nagy ívben elkerülöm a szlamos környékeket.
"még szerencséjük, hogy mindenki tarthat lőfegyvert"
Aha, marha "jó", hogy bármelyik őrült lövöldözhet az utcán, intézményekben... -.- A fegyvertartás liberalizálása a legnagyobb baromságok közé tartozik.
A patológiai jelentésben is benne volt, hogy a drogtúladagolásba halt bele. A testkamera felvételen pedig már a leteperés előtt mondta hogy nem kap levegőt. Érdekes módon a mellette levő 3 -szontén fekete- utas, akik nem ellenkeztek a letartóztatóknak, túlélték egy karcolás nélkül.
Nyilván nem segített hogy a nyakán térdelt, de a palihoz képest Floyd egy izomkolosszus. Rengeteg rendőrt megölnek az ilyenek az usaban, nem csoda ha be volt sz.rva.
Szerintem túl sokat kapott, nem 22 járt volna érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!