George floyd valójában bűnöző volt?
2020. jún. 4. 23:42
2/15 anonim válasza:
Az hàt. 1000x rosszabbak bármelyik magyar cigóknál.
3/15 anonim válasza:
Igen az, ha nem lett volna az, nem lett volna ott
4/15 Alex Fly válasza:
Számít az? Attól még nem érdemelt tárgyalás nélkül halálos ítéletet...
6/15 anonim válasza:
Bűnöző volt ,de ez a fajta nagyon súlyos rendőri túlkapás finoman szólva nem helyes akkor sem . A rendőr nem hóhér ..
Én nem védem,lője le ha szükséges,védje meg magát a hatóság . De itt egészen más történt .
7/15 anonim válasza:
Igen, az volt, ráadásul nem (csak) a rendőri intézkedésbe halt bele. Olyan drog volt a szervezetében, ami adott esetben halált is okozhat.
8/15 anonim válasza:
Majdnem biztos vagyok abban hogy ez az oldal kamu. Sehol máshol nem találtam ilyen infókat (angolul). Rabolt már ezelőtt, de a fent leírtak már túlzás.
9/15 anonim válasza:
#8 Nem kamu. A kuruc.info jegyzőkönyveket is közölt az esetekről.
10/15 Alex Fly válasza:
Akkor komolyan válaszolok...
Nem. Nem volt bűnöző.
Csak egy előállított (vagy inkább csak szándékozott) ember. Ha a rendőr vádat emel ellene, akkor gyanúsított lesz; ha az igazságszolgáltatás előtt megáll a vád, akkor lehet bűnözőnek nevezni. Addig megilleti az ártatlanság vélelme. Legalábbis jogállamban így megy ez... 1
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!