Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért támogatják ennyien a...

Miért támogatják ennyien a BLM mozgalmat?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy borzalmasan sokan támogatják a BLM mozgalmat, és nem látnak át a szitán. Hogy ez nem az "egyenjogúságra" épül, hanem a feljebb valóságra. Konkrétan ha egy fekete ellen követnek el valamit az rasszizmus, de ha egy fehér ellen az semmiség, de ha ilyenkor megszólod a fekete elkövetőt egyből rasszistának könyvelnek el. Konkrétan az egész egy olyan embernek a "halálából" indult ki aki már akkor is szép bűnlajtstrommal rendelkezett,gondolok itt például egyedülálló nők kirablására/bántalmazására csak ezt valahogy senki nem említi ugyebár ,hogy hiába jogtalanul meg rossz módon de csak egy bűnüzőt öltek meg nem egy ártatlan embert. Hozzáteszem undorítónak tartom, hogy több millió dolláros kártérítést kapott a családja, és még a Fehérházba is meghívták a családját az évforduló alkalmával egyszerűen gyomorforgató. És valaki emögé beáll, és nem veszi észre, hogy konkrétan "letérdeltetik" az embereket mint a kiskutyát, hogy tisztelegjen előttük, csak mert más a bőrszínűk. Komolyan aki ezt a mozgalmat támogatja mondja már el nekem, hogy miért? És hogy ennyire naív, vagy csak még mindig hisz abba hogy amit csinál az jó? Tudom hogy a magyarok nagyrésze képes ezekben a témákban racionális gondolkodásra, de engem nagyon érdekelne, hogy aki nem, az miért nem?

2021. máj. 27. 00:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
50%

Floyd nagyon erőszakos bűnöző volt, nyilván az is maradt, nem lett belőle jó ember. A letartóztatásakor is drogozott. Lehet, hogy abba is halt bele. Rossz, gonosz ember volt, nem kellene annyira sajnálni.

Inkább a fehér áldozatokat kellene, akik valóban jó emberek voltak. Kyle meg kiment egy városba, egy másik államba, egy ismerőse megkérte, hogy vigyázzon a boltjaira, ott provokálták a bűnözők, akik nem tüntetők voltak, hanem bűncselekményeket követtek el. El akarták venni a fegyverét, stb. Ő lőtt, aztán még utána is az egész tömeg őt üldözte, majd egy bűnöző úgy tett először, mintha meghátrálna, majd a fejéhez emelte a fegyverét, de Kyle visszaverte. A 3 elkövető mind erőszakos bűnöző, zaklató, sátánista vagy kommunista volt. Ami szomorú, hogy pont a gyilkossági kísérlet elkövetője túlélte, és tudtommal nem tartóztatták le, pedig épp egy 17 éves gyereket akart fejbe lőni. Egyébként az egyik üzletet fel is gyújtották. Csodálom, hogy nincs több ilyen eset, amikor a tulajdonosok megvédik az üzletüket. Kyle elképesztően bátran viselkedett.

2021. máj. 27. 14:30
 22/29 A kérdező kommentje:
#21 köszönöm a sztorit nem ismertem, de vérlázító, és egyben szomorú, hogy alig egy gyerekkel így viselkedett a csürhe, és még nekik volt kinyalva a seggük, csak mert fekete a bőrszínük.
2021. máj. 27. 15:22
 23/29 anonim ***** válasza:
35%

Erőszakos bűnözők esetében amerikai rendőröknél szokásos eljárás volt -oktatták rá a rendőröket-, hogy így -nyakra térdelve- kell megfékezni a bűnözőt. Márpedig Floyd az volt.

Korábban nem volt ebből probléma. Floyd esetében a szakértők szerint is nem ez volt a halál oka.

A BLM-es ügyvédek, politika és a médiák nyomására született ilyen ítélet.

2021. máj. 30. 12:48
 24/29 anonim ***** válasza:
73%
A feketeknek tenyleg nem volt egyszeru az elete, elismerem. De azert lassuk be, MA MAR az USA elnoke is lehet fekete, a tarsadalom elitjeben (kulonosen a birosagokon es a fogorvosi karban) komoly szazalekban vannak feketek, es az aranyuk egyre no.
2021. máj. 30. 16:45
 25/29 anonim ***** válasza:
24%
Én azért mert szeretnék néger barátot, mert nagy nekik ott lent.
2021. máj. 31. 09:09
 26/29 anonim ***** válasza:
53%
Mert látens homokosok.
2021. máj. 31. 13:06
 27/29 anonim ***** válasza:
56%
Ami folyik jelenleg a fehérek ellen, annál nagyobb rasszizmus nem kell. Nézzétek meg mi van például dél-afrikában. Milyen volt régen, és milyen most. Hát ha ezt akarják, akkor csinálják, de én nem kérnék belőle.
2021. máj. 31. 13:07
 28/29 anonim ***** válasza:
25%
A négerek ott olyanok, mint nálunk a cig@nyok. Rengeteg probléma van velük, lusta, munkakerülő, szemetelő, igénytelen népcsoport, tisztelet pá kívételnek. Viszont nagy a hangjuk és erőszakosak, így sok mindent elérnek. De majd ők is elbuknak, mert hogy végig is vigyenek valamit, ahhoz intelligencia is kell.
2021. máj. 31. 13:10
 29/29 A kérdező kommentje:
Azért jó látni, hogy az emberek nagyrésze képes gondolkodásra, és a dolgok mögé is tud látni. Nem csalódtam:)
2021. máj. 31. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!