Oké, ezt választották. Pont ezért ha baj van, akkor ne legyenek már a magyar haza hősei. Nem Magyarországért haltak meg, hanem a jobb fizetésért. Ne értsetek félre, sajnálom őket. Mint minden más embert, aki meghal. De a melós, akire rászakadt munka közben a ház itthon, ő is hősi halott lesz??? Ki fogja kifizetni a temetését, kitől kap támogatást? Gondolom senki, majd a szegény családja, elvégre ő nem háborúban esett el, csak munka közben. Nem akarom bántani a katonákat, az én férjem is volt külföldön békefenntartó. Senki nem kötelezi őket erre, csak a pénz és a presztizs miatt mennek ki. Ha baj van, akkor meg hősözzük őket.
2010. aug. 24. 08:55
12/37 anonim válasza:
Basszus eddig meg az volt a baj h nem mentek sehová. Akkor most mi van? Általában fikázzák a magyar katonákat h milyen szarok meg ilyenek. Most meg elmentek Afganisztánba akkor meg ezért szarok..hát én ezt nem értem :S
2010. aug. 24. 08:58
13/37 anonim válasza:
1. válaszoló vok
Nem call of dutyzok nyugi nálam nem az a menő.
Előttem levőnek. Az a gond hogy annyi eszük van hogy a pénzért képesek kinyíratni magukat! Pénz nem minden!
2-vel előttem. Tökéletesen egyetértek. Mi a f@szé lesz hősi halott? Mert felrobbantottak mellette egy bombát (hiradóban tegnap mutatták pont) Mondták is hogy eséjük sem lett vna védekezni. Akk meg mért hősi halott? Ha nem volt esélye védekezni sem akkor nem lehet hősi halott bsszameg.
2010. aug. 24. 09:01
14/37 anonim válasza:
Nem, nem szarok, hogy elmennek. Nekem a hősözéssel van problémám. Meg azzal, hogy ha meghalnak, akkor kifizeti a kormány a temetést, segélyt ad a családnak, stb. Egy sima melós körül mikor van ekkora felhajtás? Ha a katona hazajön, hidd el, megfizetik rendesen.
2010. aug. 24. 09:03
15/37 anonim válasza:
A NATO alapszabály értelmében ha egy tagország megtámad egy másik tagországot az a két ország belügye. Mindenki vonja le a következtetéseket.
2010. aug. 24. 09:03
16/37 anonim válasza:
És nézzük meg akkor hogy most minket ki támadott meg?
2010. aug. 24. 09:06
17/37 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy adnak nekik sok pénzt. Egyik ismerősömnek kellet mennie, és nem adtak neki sok pénzt.
2010. aug. 24. 09:13
18/37 anonim válasza:
Ti elmebetegek! Azért Afganisztánban harcolni elég durva lehet, nem gondoljátok?
Csak azért irigykedtek, mert az állam fizeti a temetéseteket?
2010. aug. 24. 09:15
19/37 anonim válasza:
De igen is sok pénzt kapnak.
A magyarok pedig általában a békésebb területeken vannak, és az újjáépítésben vesznek részt, de ez azt hiszem benne is volt a tv-ben.
2010. aug. 24. 10:15
20/37 anonim válasza:
Ez egy zsoldos volt, semmi több. Ráadásul megszállók vagyunk ott, természetes, hogy az afgánok védik a hazájukat. Semmi köze a hősökhöz akik a hazánk védelmében estek el, mivelhogy az égvilágon semmi közünk nincs Afganisztánhoz se.
Az meg marhaság, hogy a NATO tagságért cserébe ez elvárás. Irakból is kivonultunk, ha azt lehetett, akkor innen is lehetne.
Felőlem elmehet zsoldosnak aki akar, de ne mi fizessük már az úri kedvteléseiket, menjenek a francia idegenlégióba, vagy ahova akarnak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!