Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi ez a viszály Palesztina és...

Mi ez a viszály Palesztina és Izrael közt?

Figyelt kérdés
Egyre többet látom az interneten hogy #freepalestina meg hogy utálják Izraelt. De nem értem az egészet, ez is vallásra alapul?

#Izrael #Freepalestina
2021. máj. 11. 12:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

Köszönöm, kedves #10, hogy hű maradtál az identitásodhoz, és töröltetted a válaszomat, amiben kifejeztem, hogy milyen problémát jelentenek a zsidók a világunkra nézve. A fajtád tökéletes mintapéldánya vagy: felsőbb hatalommal visszaélve ellehetetleníted azt, aki szót mer emelni annak érdekében, hogy ismertessen igaz tényeket a kérdéshez kapcsolódóan.

Nem hazudtoltad meg magad.

2021. máj. 11. 14:06
 12/29 anonim ***** válasza:
66%

Kár, hogy én magam nem vagyok zsidó, de még csak más kisebbség sem.

De személyesen ismerek olyan hétköznapi zsidók embereket, akik nem szolgálnak rá a rasszizmusra, és kiállok mellettük, mert jó és értékes emberek.

2021. máj. 11. 14:29
 13/29 anonim ***** válasza:
43%
Amint úgy fogalmazod meg a véleményedet a valóban létező zsidó származású pénzemberekről és a hatalmasokról, hogy közben nem sértesz faji alapon minden zsidó származású jó, becsületes és tehetséges embert is, én magam leszek az első, aki felpontozza a válaszodat.
2021. máj. 11. 14:31
 14/29 anonim ***** válasza:
24%

#12, #13-nak...

Köszönöm, de tőled nem kell felpontozás :) Ha az őszinte véleményem nem felel meg neked, és eléred hogy töröljenek egy teljesen valós, és állításoddal ellentétben kulturáltan és objektíven megfogalmazott választ, amiben a "zs***" szó elhangzik, akkor nem képzeled, hogy majd egy kib*szott zöld pipáért cserébe meg fogom változtatni a válaszomat olyanra, ami neked, és a fajtád többi tagjának megfelel...

Nagyon szánalomra méltó, kiüresedett életed lehet, ha abban találod meg az örömödet, hogy felső hatalommal visszaélve lehetetleníts el másokat a saját megelégedésedre.

Mintapéldánya vagy a népednek, tökéletesen prezentáltad azt a magatartást, ami az okát jelenti annak, hogy sokan nem kedvelik ezt a népet.

2021. máj. 11. 14:40
 15/29 anonim ***** válasza:
66%

Nem érted, hogy nem vagyok zsidó?

De nem vagyok rasszista sem, és ha rajtam múlik, valóban harcolok a a faji vagy vallási alapú rasszizmus ellen.

Te olyasmiket mondtál, hogy "a zsidóság veszélyt jelent a társadalomra nézve" - ez Hitler és a követői szava járása!

Vannak zsidók (és magyarok, és arabok, és mindenféle nemzetiségű emberek) akik veszélyt jelentenek a társadalomra nézve, de nem a zsidóSÁG, a magyarSÁG, az arabSÁG, stb, mert ez már azt feltételezi, hogy minden ember, aki abba a rasszba tartozik, származásánál fogva kárékony.

Ha a muszlimokat becsmérelted volna általánosságban, ugyanúgy jelentettelek volna, ha a keresztényeket általánosságban, akkor is, ha a cigányokat, vagy a melegeket, akkor is.

Nem a véleménnyel van a probléma, hanem az általánosítással. Az mindig az igazságtalanság és az elnyomás melegágya.

2021. máj. 11. 14:51
 16/29 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként nem saját megelégedésemre töröltettem az írásodat, hanem mert gyűlöletkeltésre alkalmas volt. Arra pedig nincs szükség.
2021. máj. 11. 14:53
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Nevetséges vagy... Mégis milyen jogod van NEKED ahhoz, hogy ráhúzd a "gyűlöletkeltő" joker-kártyát valakinek az adott válaszára!? Ki vagy te, hogy önhatalmúlag cenzúrázd valakinek az objektív, megalapozott állításait!? Mit képzelsz magadról, de most teljesen komolyan kérdezem...

Az egoimusod, önérzetességed, és felsőbb hatalommal való visszaélésed egyaránt olyan jegyek, amely a népcsoportod többi ékes tagjának - és ezt teljesen objektív, tudományos nézőpintból mondom.

2021. máj. 11. 15:07
 18/29 anonim ***** válasza:
52%

Nem, mert ebben nem tettél olyan fokú szélsőséges kijelentéseket, amikbe talán Hitler is belepirult volna.

Sok dologban igazad van. Ugyanakkor azt kellene megértened, hogy nem MINDEN zsidóra igaz, amit írsz. Vannak zsidó származású, teljesen hétköznapi életet élő, még csak nem is jómódú vagy befolyásos emberek.

Őket persze nem látod, ők láthatatlanok, sőt, sokszor nem is tudod róluk, hogy zsidó származásúak.

Másrészt, annak, hogy a gazdag és befolyásos zsidók ilyen pozícióba kerültek, annak megvan a történelmi háttere, amit már korábban leírtam. Nem a szerencséjük, hanem a hányattatásaik során váltak sikeressé. Ha nem is ők maguk, de az őseik megfizették a mai befolyás árát.

Nagyon jól tudod, hogy könnyűszerrel lehet gyűlölködni a muszlimok, a cigányok, a melegek ellen is, ha a köztük lévő kétes elemeket általánosítja valaki az egész csoportra. A muszlimok között vannak iszlamista szélsőséges terroristák is a jóakaratú, békés emberek között, a cigányok között vannak tolvajok és bűnözők is a becsületesen élők között, a melegek között vannak erkölcsök nélkül élő, polgárpukkasztó b*zik is a csendes, rendes magánéletre vágyók között.

És utóbbi két csoportban még az arányok sem túl kedvezőek.

De ettől még minden csoporthoz, így a zsidókhoz is tartoznak értékes, becsületes, jó emberek, akik hasznos tagjai a társadalomnak.

2021. máj. 11. 15:15
 19/29 anonim ***** válasza:
47%

nem objektív és megalapozott egy olyan állítás, hogy xy népcsoport am block káros a társadalomra, vagy a világra. Ez így kőkemény gyűlölködés semmi egyéb.

Jogom nekem a jóérzésű, jóakaratú ember jogán van harcolni ez ellen.

Nem tudom, milyen jegyei vannak a népcsoportomnak, magyar vagyok, itt-ott némi szlovák és német származású felmenővel. :)

2021. máj. 11. 15:19
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyen valótlan, megalapozatlan dolgot nem állítottam az írásomban. Te viszont töröltetted, mert az identitásodat sérti. Továbbra sem értem, hogy milyen jogod van NEKED cenzúrázni bárkinek a megalapozott, alátámasztott véleményét, hogyha a tiéddel nem egyezik.
2021. máj. 11. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!