Mit gondoltok erről az Orbán beszédről?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=s3RJI8m93ZI&ab_channel=Magya..
Bal oldali emberek véleménye (is) érdekelne.
Itt szerintem Orbán teljesen világosan, tisztán és nagyon jól beszél, amivel a józan ésszel gondolkodó emberek teljes mértékben egyet tudnak érteni. Minden szava igaz. Orbán nemzetközi szinten is komoly tekintélynek örvend, nem véletlenül. Külpolitikailag ilyen erős vezetője nem valószínű hogy valaha volt az országnak. És valljuk be, ha nem maradna a Fidesz akkor nem is lenne még jó darabig vagy soha.
2021. máj. 7. 18:45
31/33 anonim válasza:
Én azt nem értem Fidesz oldalon, hogy nem veszik észre, hogy minden csak a gyűlöletkeltésről szól? minden megszólalásuk minden műsorukban megszólalásukban…
33/33 anonim válasza:
Orbán nagyon felesleges már a magyar politikában!
Taki maki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!