Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok erről az Orbán...

Mit gondoltok erről az Orbán beszédről?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=s3RJI8m93ZI&ab_channel=Magya..

Bal oldali emberek véleménye (is) érdekelne.

Itt szerintem Orbán teljesen világosan, tisztán és nagyon jól beszél, amivel a józan ésszel gondolkodó emberek teljes mértékben egyet tudnak érteni. Minden szava igaz. Orbán nemzetközi szinten is komoly tekintélynek örvend, nem véletlenül. Külpolitikailag ilyen erős vezetője nem valószínű hogy valaha volt az országnak. És valljuk be, ha nem maradna a Fidesz akkor nem is lenne még jó darabig vagy soha.

2021. máj. 7. 18:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
97%
20: én pont a fentiek miatt 2002.óta nem tűztem ki kokárdát.
2021. máj. 8. 21:24
 22/33 A kérdező kommentje:
Na majd megnézzük Karácsony milyen beszédet mond. Jah hogy ő nem is tud angolul xDD. Miközben már kb. az utolsó emberek is beszélnek egy idegen nyelvet, a lehetséges egyik miniszterelnök meg nem. Ez inkább gáz szerintem. Jah mondjuk normális végzettsége sincs. Na mindegy ő a magyar politika k@rvája. Mindig is hogy nem, de aztán mindig beadja a derekát. ( Feri meg jól megmondja mit kell tenni)
2021. máj. 8. 21:39
 23/33 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom honnan veszed, hogy Karácsony Gergely nem tud angolul! Majd biztosan megmondod kérdező. De én több olyan YouTube videó tudnék mutatni, ahol konkrétan Orbán Viktor angol tudásán röhögnek a külföldiek egy-egy sajtótájékoztatón vagy felszólalásán itt-ott.

Én amúgy a húszas válaszoló voltam/vagyok. Látod más is emlékszik erre a kokárdás esetre, hogy ő már akkor Megkezdte a gyűlölet szítását. A nemzet ketté szakítását

És meg is lett az eredménye, mert a 21-es válaszoló emiatt nem meri feltenni a kokárdát, ami nemzeti jelkép és nem Orbán Viktor jelképe…

Amúgy észrevetted kérdező, hogy a Fidesz hívők mennyire ocsmányúl káromkodva beszélnek? Hallottál te ilyen stílusú beszédet a baloldali tv -ben. Már ha nézel néha…

Ezt jelenti jobboldalinak lenni? Hogy össze vissza káromkodunk, mint a kocsmában?

Ezt is a Fidesz hozta be. A kocsmai stílust a tv -be rádióba. Én erre nem lennék túl büszke…

2021. máj. 8. 23:01
 24/33 A kérdező kommentje:
A Fidesz hozta be a kocsmai stílust? :D nézd már meg az ellenzéket hogy beszélnek a parlamentben meg a TV műsorokban. Ha nem hiszed szívesen keresek neked Jakab, Gyurcsány, Szabó Tímea stb. beszédeket
2021. máj. 8. 23:13
 25/33 anonim ***** válasza:
71%

Keress, kérdező!

Csak szólok, hogy a vezér-bugris bugris-vezér Kövér László az OGY elnöke (még), és a tahó stílust ő honosította meg, ő járatta le totálisan az Országgyűlés tekintélyét, ami jelenleg NULLA!

Aztán beszélhetünk a pávián Bayer Csótikáról is, meg az ő műkeresztény stílusáról is - miután kielemeztük Szájer Jolika attrakcióját...

Hát csipogjál, madárka!

2021. máj. 8. 23:20
 26/33 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező!

Te kevered a szezont a fazonnal! Az a kocsmai stílus, amit a Fidesz művel a saját maga által üzemeltetett tévében/rádióban az nem azonos azzal, ami a parlamentben folyik.

A parlamentben természetesen vitáznak a képviselők, hiszen erről szól a Parlament.

Képviselők vitáznak egymással…

De figyeld meg azt a lenéző stílust, ahogy a Fidesz viselkedik az ellenzékkel szemben. Már minden Fidesz hívő átment káromkodásba. Te is csak azért álltál le mert rád szóltam. Fidesz oldalon természetes lett a kocsmai beszéd. Ezt teszik, hiszen maga Orbán Viktor is le _bzizza_ transzvesztitának titulálja Vonát a Parlamentben…

( Nem vagyok jobbik hívő sem…)

2021. máj. 8. 23:36
 27/33 anonim ***** válasza:
83%
26 -os vagyok. Még a Példád is roosz volt, merthogy Jakab péter minden csak nem baloldali...
2021. máj. 8. 23:48
 28/33 anonim válasza:
96%
Kérdező, ha érdekel a baloldal véleménye akkor miért állsz beléjük? Nem csak a te igazságod létezik, figyelembe kéne venni hogy nem vagyunk ugyanolyanok. Ha te Orbánnal szimpatizálsz akkor tedd azt, de ha más nem ért egyet vele, és azzal amit képvisel akkor ezt fogadd el. Én nem állok egyik oldalon sem, de azért valljuk be, bicskanyitogató ahogy a Fidesz kezeli az ellenzéket. Én minél hamarabb el fogok tűnni ebből az országból, mert ha jövőre megint a diktátorod nyeri a választást megáshatjuk a sírunkat egész nyugodtan. Nem gondolom hogy az ellenzék annyival jobban kezelné a mostani a helyzeteket, de ők legalább nem nézik teljesen szarba a magyarokat. A Fideszt az ilyenek már nem érdeklik, a sajtót már teljesen megfertőzték, ezért ha bármi olyat mondanak amire egy normális magyar ember felkapja a fejét, a propaganda média majd tisztára mossa őket. Erről ennyit.
2021. máj. 9. 14:41
 29/33 Virányi Áron válasza:
20%

csak a hülyék hiszik azt hogy azok a hülyék akik iphone-t vesznek (smiley)

2021. máj. 9. 21:49
 30/33 anonim válasza:
Szép jó napot mindenkinek. Szerintem az előttem lévő ember válasza nem fogalmazza meg a helyzet komolyságát és fontosságát. Ezért véleményem szerint őt egy epik gémer Miskolc általi halálra kéne ítélni.
2021. máj. 9. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!