Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok erről az Orbán...

Mit gondoltok erről az Orbán beszédről?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=s3RJI8m93ZI&ab_channel=Magya..

Bal oldali emberek véleménye (is) érdekelne.

Itt szerintem Orbán teljesen világosan, tisztán és nagyon jól beszél, amivel a józan ésszel gondolkodó emberek teljes mértékben egyet tudnak érteni. Minden szava igaz. Orbán nemzetközi szinten is komoly tekintélynek örvend, nem véletlenül. Külpolitikailag ilyen erős vezetője nem valószínű hogy valaha volt az országnak. És valljuk be, ha nem maradna a Fidesz akkor nem is lenne még jó darabig vagy soha.

2021. máj. 7. 18:45
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

10es Valami bizonyíték? Elmondom neked én több egyetemre is jártam/járok (SZTE, BME, ELTE) a tanárok nagyrésze egyértelműen kormányellenes, baloldalt támogató, és azt hiszik hogy ők a nagyon intelligens meg művelt emberek. Egy frászt. Amit itt elmondott Orbán a bevándorlásról, és finoman kitért a liberálisok aberrált és erkölcstelen eszméire az teljes mértékben helyénvaló. Ja visszatérve, bárcsak az történne,amit mondasz,és nem ezt a sok baloldali sületlenséget tolnák az egyetemen, hanem normális, józan észre építő értékeket ( pl: egészséges nemzettudat, család fontossága stb.) azzal csak nyerne a társadalom. Nem megosztani kellene az embereket ilyen -olyan ideológiákkal. De ettől nem kell félni, hogy ez meg fog egyhamar történni, amiatt mert közalapítványi lett sok egyetem (egyébként külföldön ez elég elterjedt, nézz utána). Ezek után is ballib lesz a tanárok nagyrésze, sőt még egy fokozattal fentebb kapcsolnak majd.

Sokak szerint ez az eglsz egyenlő az állami vagyon elherdálásával. Ez nagyon nem így van. Az a privatizáció, amit ugye tudjuk melyik oldal csinált.

Az meg hogy én ébredjek fel. Neked kellene. Kicsit sok volt a baloldali propaganda szerintem. Mondjuk talán ha az ellenzéknek lenne valami értelmes mondanivalója is nemcsak a mocskolódás, hazudozás és a folyamatos fikázás, hogy bármi amit a kormány tesz, az rossz. Akkor talán komolyan is lehetne enni őket.

2021. máj. 7. 21:14
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
Akkor megsúgom, hogy is fog működni ez a rendszer. Az egyetemeket alapítványi kezekbe adják, amivel pl a tanárok elvesztik a köz állásukat és az alapitványok élére 5 kuratóriumokat neveznek ki amit a fideszes palkovics lászló hadja jóvá. Így szíjjárto vagy varga judit is nyert helyet, de még nagyon sok nyíltan fideszes ember van akik a rwndszert fogják irányítani. És mindennek mi az érteleme? Ideológiai és pénzügyi okai vannak. Pontosan az egyetemeken végzett embereket nem lehet megvenni egy zsák kruplival vagyis nem lesz fidesz szavazó vagyis ezt kell egyrészt megtörni másrészt pedig az Európai Unió ismétlem az Európai Unió 1500 milliárdot ad majd az oktatásra, amelyet majd a kuratóriumok tudnak majd elkölteni. És ha valakit meg kell majd bízni a munkával ki lesz az? Na ki? Hát persze, hogy az ország gázszerelője, meg a diktátorunk apja, és vejkója. Na így néz ki csak ez a rendszer és tudnád, hogy hány ilyen redszert dolgoztak még ki. Ja és a kedves gulyás gergely vallotta be, hogy az állam kezei közül kilerülnek az egyetemek, mert azt mkndta, hogy az állam nem jár rosszul mert elővásárlási joga van. Hát nagyszerű...
2021. máj. 7. 21:32
 13/33 anonim ***** válasza:
81%
Ja és az, hogy valaki nem úgy gondolkidik, mint te az nem azt jelenti, hogy ellenzéki. Semelyik oldal sem jobb. Abba meg, hogy hány egyetemre jártál épp belesrarok. Én is láttam hiddel egyetem nem csak kívülről...
2021. máj. 7. 21:37
 14/33 anonim ***** válasza:
89%

" Orbán nemzetközi szinten is komoly tekintélynek örvend, nem véletlenül." A büdös nagy túrót! Komoly ember szóba sem áll vele!

Keveset tudsz, és azt is rosszul!

Piszok nagy égés, hogy - állítólag - több egyetem után itt lelkesedsz egy elmebeteg miatt, aki pont az egyetemeket teszi tönkre...

Nem szeretnék a ti közösségetekbe tartozni, mert engem nyomaszt a sötétség!

2021. máj. 7. 21:43
 15/33 anonim ***** válasza:
85%

Képtelen vagyok Orbán beszédet hallgatni!

Inkább olvasok egy mesekönyvet, amit Dúró még nem darált le...

2021. máj. 7. 21:47
 16/33 anonim ***** válasza:
90%

ha valóban emlékezne az orosz megszállásra, akkor 1 percig sem bratyizna putyinnal, hanem ignorálná örökre, ahogy a többi volt megszállt ország is teszi, akik nem felejtették el kik is az oroszok.

meg nem akarná eladni a hazáját kínának és nem engedne be évi 10ezer kínai bevándorlót magyarországra.

ezt az embert egyedül a pénz érdekli.

sza rik a hazájára és a hazája érdekeire magasról.

2021. máj. 7. 23:52
 17/33 anonim ***** válasza:
86%
11 ! En is jartam foiskolara es egyetemre. Soha egy oktatot nem hallottam eloadason politizalni vagy ideologiakat terjeszteni. Meg a barati korombol se hallottam hasonlo tapasztalatot. Az ideologiai harc csak urugy. Vedd eszre hogy a penzugyi iranyitas a cel. Mindig a penz es a hatalom a cel.
2021. máj. 8. 12:18
 18/33 anonim ***** válasza:
83%

Kiváló beszéd, a gyűlölet szításra! Egy kis burkolt migránsozás , egy kis liberális értékek tiprása, diktatúra igazolása, hisz ha nem tesszük megszállnak minket az idegenek…

Éljlen a bezárkózás a más országokkal való együtt élés helyett … hurrá!

(Remélem érezhető, hogy ironikus voltam…)

2021. máj. 8. 19:13
 19/33 anonim ***** válasza:
74%

Orbán képtelen nemzeti egységet teremteni, és ezzel (is) gyengíti az országunkat!

Alkalmatlan, s ezért kártékony.

2021. máj. 8. 19:53
 20/33 anonim ***** válasza:
95%

Egyetértek a 19 -es válaszolóval. Sőt! Nemzeti egység helyett kezdettől fogva mást sem tesz, csak ketté szakítja ezt a nemzetet….

Szétszakítás, ellentétek felerősítése, erre épül minden megszólalása …

Sőt én sosem felejtem el azt, hogy a Fidesz már 2002-ben arra buzdította a szavazóit, hogy március 15-e után is hordják a nemzeti színű kokárdát, egészen a választásokig, hogy ezzel is kifejezzék a párt iránti szimpátiájukat.

Innentől kezdve egy ellenzéki nem vehette fel csakúgy a kokárdát, mert az magában hordozhatta annak a jelentését is, hogy ő a Fideszt támogatja. Én már akkor azt éreztem ezzel csak vitákat szítanak az emberek közt…

2021. máj. 8. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!