Sinopharm oltással milyen jövő vár rám?
Szeretnék utazni, küföldön munkát vállalni. És nem, nem Kirgizisztán, Bahrein, Szlovénia vagy épp Mozambik vonz.
Kérdéseim:
x) szerintetek a nyár folyamán elfogadja az Európai Gyógyszerügynökség és a WHO?
x) ha nem fogadja el, a Közép,- és Nyugat-Európai országok saját jogon vajon beengedik majd a Sinopharmmal oltottakat?
x) mikor "jár le" a Sinopharm hatékonysága, vagy egyáltalán lehet-e a jövőben kérnem, hogy oltsanak be egy másik vakcinával?
Megmondom őszintén, az oltásnál sokkal inkább tartottam praktikus szempontokat szem előtt, mintsem egészségvédelmet. Emiatt elítélhettek, ostorozhattok; ám a kérdésem nem erre irányul. Hanem arra, hogy véglegesen eltoltam, és néhány jelentéktelen vonzerővel bíró országon kívül évekig nem mehetek sehová, vagy van még esély a helyzetem javulására; és ha van, micsoda?
28F
1. A WHO már kijelentette, hogy hatásos a Sinopharm.
2. A magyar oltási igazolványon nem látszik, mivel oltottak.
3. EU-s még a kanyarban sincs.
4. Valószínűleg pár hónap után mindegyik oltás veszít hatásosságából, szóval újraoltás minden esetben felmerül. (Pfizernél is, a gyártója szerint is)
5. Beláthatatlan, melyik ország mit ismer el majd x hónap múlva. Évekre előre tervezni lehetetlen bármit is ebben a témakörben. Ha mondjuk egy új mutáns elszabadul Mo-on, lehet, hogy egy másik ország leállítja a beutazást mindenkinek Mo-ról. Az is lehet, hogy pont a kínai véd majd legjoban a mutáns ellen (mert teljes elölt vírust tartalmaz, nem a tüskefehréjére mentek rá.)
2,3: a válaszok jelentve.
4: szerintem kevered a Sinovac-kal.
5: köszönöm az értelmes választ!
x.nem fogadják el.
x.ugyanúgy teszt saját pénzen, vagy karantén vállalás kell mintha oltatlan lennél.
ha ezeket vállalod bemehetsz.
x. kb 9 hónap.
"Ha a válasznak tudatosan nincs semmi értelme, miért írják le?!"
Csak egy minosites, hogy a kerdesnek "tudatosan nincs semmi értelme"!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!