Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy Greta Thunberg a klímavédelem után most az "oltásnacionalizmus„ Ellen kampányol?

Figyelt kérdés

Amúgy jó tudni hogy az elmaradott országoknak nem kaja kell hanem oltás,az is ingyen.

[link]

Mi a véleményetek erről?

2021. ápr. 10. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6%
Igaza van, csak picit emberségesnek kéne lenni hozzá, hogy felfogd. Nem nagyon, csak annyira, mint egy aspergeres serdülőnek. Az ilyen "háttérből írányítják" duma csak arra jó, hogy ne akarj vitatkozni az észérvékkel.
2021. ápr. 10. 23:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hol vannak észérvek? Én egyidős vagyok Grethaval, de teljesen zakkant a csaj, és miatta azokkal, akik tényleg tesznek a bolygóért és a környezetert, nem torodnek.

[link]

[link]

[link]

2021. ápr. 11. 00:13
 13/13 anonim ***** válasza:
19%
Nem érdekelnek az ilyen hülyeségek, 1ikbe beletekertem, és pont az van, hogy érv sehol, csak jajjgatás, hogy "híres", meg "tolva" van. Nem érdekel, vitatkozz azzal, amit mond. Q_Q
2021. ápr. 11. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!