Csak engem irritál Greta Thunberg?
Alapvetően egyetértek vele mert szerintem is fontos a környezetvédelem. Én is támogatom a fák és állatok védelmét és szerintem is szemét tengerben fogunk úszni lassan.
Viszont...ez most viccesen fog hangzani de olyan ütnivaló feje van ennek a lánynak. Esküszöm halálra irritál ha ránézek. Ez miért lehet?
Ezen jót nevettem.
Viccen kívül szerintem szép cél az amiért küzd, csak ne lenne ilyen feje...
4es: Azt a cikket én is olvastam. Igazából tényleg nem olyan jelentős az esőerdő oxigén termelése de ettől még sz*r ha elég egy csomó izgalmas, egzotikus állat élőhelye.
Please ne mossuk már össze a liberálist a zölddel.pl.: Lehet hogy harcol valaki a juharfák védelméért de közben nem támogatja a melegházasságot.
Engem nem irritál. Mindenki aki egy szalmaszálat is megmozdít azért hogy a gyermekeim és a többi magyar gyermek is egy élhető, tisztább környezetben nőjön fel, azt támogatom.
Aki a politikai színét zöldbe csomagolja át azt meg nem.
Azért kell egy kis tehetség ahhoz, hogy ilyen jól alakítsa 16 és 2/3 éves 163 cm-es ifjú hölgyként a környezetért aggódó kislányt.
Ha nem szerep lenne, akkor nem lenne ilyen profin kislányos, mindig copfos, mindig kisebbnek fotózva, videózva, aminek mesterműve, a 185 cm-es Obama melletti pózolása, ahol fele akkorának tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!