Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak engem irritál Greta...

Csak engem irritál Greta Thunberg?

Figyelt kérdés

Alapvetően egyetértek vele mert szerintem is fontos a környezetvédelem. Én is támogatom a fák és állatok védelmét és szerintem is szemét tengerben fogunk úszni lassan.

Viszont...ez most viccesen fog hangzani de olyan ütnivaló feje van ennek a lánynak. Esküszöm halálra irritál ha ránézek. Ez miért lehet?

2019. szept. 20. 07:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon csúnya szegény. Meg elég vicces, hogy ezt a kislányos külsőt erőltetik rá, kíváncsi vagyok meddig.

Engem inkább azért irritál az egész, mert olyan nagy szenzációt csináltak belőle, hogy eszméletlen, holott

1. nem mond semmi újat

2. senki sem csinál semmi érdemlegeset a hatásra, max fotózkodnak vele, mert divatos

3. az iskolások bármi mellett/ellen hajlandóak tüntetni, ha iskola helyett tehetik, de ha szüneti napokon tiltakozott volna, nem lett volna belőle ilyen buli, de a sulinál jobb program

2019. szept. 23. 02:45
 22/29 anonim válasza:
18%
Engem nem idegesít ellenben veled. Undorító valakit olyan miatt bántani amiről nem tehet.(nem mintha olyan csúnya lenne) És nem hiszem hogy nagyon sok 16 éves képes lenne erre, főleg úgy hogy a többségnek véleménye sincs sok mindenről. mondom ezt 17 évesen.
2019. szept. 25. 19:59
 23/29 anonim ***** válasza:
15%
2019. szept. 26. 21:07
 24/29 anonim ***** válasza:
43%
Tényleg jó ez a zsindex cikk. Ki sem maradhatott belőle a bűntudatkeltő zsidózás. Unalmas már.
2019. szept. 26. 22:28
 25/29 anonim ***** válasza:
18%
22:28: találva érzed magad? Akkor tessék, egy kis nyugtató: [link]
2019. szept. 27. 16:27
 26/29 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem is hülyeségeket beszél, csak egy báb a háttérből, mint Bin Laden az USA-nak anno. Valszeg Izrael vagy az Illuminati, Rockefeller, Rotschild család irányja (a Gy-vel kezdődő úriembert azonban 100%-ban kizárom, neki tuti nincs köze ehhez).

Külsőre viszont nekem tökre bejön, nyilván nem egy álomcsaj, de azért ne rúgnám ki a hálószobából.

2019. okt. 3. 15:15
 27/29 anonim ***** válasza:
27%
Iritáló. De nyugi, egy két hónap aztán el is lesz felejtve.
2019. nov. 15. 17:35
 28/29 anonim ***** válasza:
21%
Engem a kinézete nem irritál. Csak a beszűkült látóköre. A céljával egyetértek de ahogy előadja, meg kb. lát az egészből egy kis szeletet.
2019. nov. 15. 19:35
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Most is max az hall róla aki direkt rákeres, legalábbis én hetek óta nem láttam róla cikket úgy hogy épp pl hiroldalak cimplapját meglestem vagy iylesmi. Lejárt lemez a média sem nyomja már.
2019. nov. 16. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!