Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak engem irritál Greta...

Csak engem irritál Greta Thunberg?

Figyelt kérdés

Alapvetően egyetértek vele mert szerintem is fontos a környezetvédelem. Én is támogatom a fák és állatok védelmét és szerintem is szemét tengerben fogunk úszni lassan.

Viszont...ez most viccesen fog hangzani de olyan ütnivaló feje van ennek a lánynak. Esküszöm halálra irritál ha ránézek. Ez miért lehet?

2019. szept. 20. 07:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
29%

"Nem is lennél magyar, ha nem kötnél bele valamibe a másik emberrel kapcsolatban."

A németek kötekedőbbek.

2019. szept. 20. 09:47
 12/29 anonim ***** válasza:
43%

Greta Thunberg marketing eszköz arra hogy bűntudatot keltsenek az emberekben a nagyvállalatok környezetszennyezése miatt.

Érdemes megfigyelni hogy a környezetszennyezést nem megoldani hanem adóztatni szeretné. Innen már lehet is tudni hogy kik állnak mögötte. Amikor beszél érezhető hogy egy bemagolt szövetet ad elő. Szrt sem ért hozzá, de a szakértőket akik valóban tudnának segíteni addig sem kell meghallgatni. És el is hallgattatják őket

2019. szept. 20. 10:32
 13/29 anonim ***** válasza:
39%

Az meg a média marketing csúcsa hogy megpróbálják Jézus Krisztus reinkarnációjának beállítani

Fetrengenék a röhögéstől ha előtte nem kéne sírnom

2019. szept. 20. 10:35
 14/29 anonim ***** válasza:
53%
Én most a kérdés kapcsán szereztem tudomást a kislán ylétezéséről és első ránézésre, hú de nagyon irritál [link] a bolond emberek szoktak a aszemükkel így hunyorítani. Nagyon beteg a nézése :(
2019. szept. 20. 10:57
 15/29 anonim ***** válasza:
39%
Kb mint a monumentális pufi vörike.
2019. szept. 20. 11:08
 16/29 anonim ***** válasza:
34%

Asperger-szindrómás, bár ettől még lehetne igaza, de valószínűleg máshogy látja a világot, mint a többség.

Az nagyon jó cél, hogy védjük a környezetet, de szerintem nem a valós okok, megoldások érdeklik. Pl. vannak nagyon környezetszennyező dolgok, amik esetleg tisztábbnak vannak beállítva, vagy el vannak hallgatva, míg más, sokkal kevésbé káros dolgokért sírnak. Pl. az óceánok tisztasága, az ottani ökoszisztéma kulcsfontosságú kellene hogy legyen. Egyébként több évtizedes a probléma, de senkit sem érdekel.

2019. szept. 20. 13:02
 17/29 anonim ***** válasza:
62%
A napelemek felmelegítik a légkört, és kellenek bele igen környezetszennyező alkatrészek. A szélerőművek ölik a madarakat. Ellenben az atomerőművek nagyon sok energiát termelnek relatíve kis környezetszennyezéssel. Németországban most bezárták az atomerőműveket, és mit használnak? Szenet égetnek... A fákért aggódnak, miközben tele az óceán szeméttel.
2019. szept. 20. 13:06
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

# 19/20 Asperger-szindrómás, bár ettől még lehetne igaza, de valószínűleg máshogy látja a világot, mint a többség."

Normális embereket nem foglalkoztat as klíma, csak betoljuk a BMW-t a garázsba oszt kész

2019. szept. 20. 13:17
 19/29 anonim ***** válasza:
27%
Eddig azt se tudtam ki ez, de azért az sem oké, ha ennyire irritál, akkor minek nézegeted?
2019. szept. 20. 14:44
 20/29 anonim ***** válasza:
7%
Érdekes eset, mert 16/17 éves, ehhez képest 11/12-nek néz ki. Ráadásul aspergeres. De engem nem irritá. Hajra!
2019. szept. 20. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!