Csak engem irritál Greta Thunberg?
Alapvetően egyetértek vele mert szerintem is fontos a környezetvédelem. Én is támogatom a fák és állatok védelmét és szerintem is szemét tengerben fogunk úszni lassan.
Viszont...ez most viccesen fog hangzani de olyan ütnivaló feje van ennek a lánynak. Esküszöm halálra irritál ha ránézek. Ez miért lehet?
"Nem is lennél magyar, ha nem kötnél bele valamibe a másik emberrel kapcsolatban."
A németek kötekedőbbek.
Greta Thunberg marketing eszköz arra hogy bűntudatot keltsenek az emberekben a nagyvállalatok környezetszennyezése miatt.
Érdemes megfigyelni hogy a környezetszennyezést nem megoldani hanem adóztatni szeretné. Innen már lehet is tudni hogy kik állnak mögötte. Amikor beszél érezhető hogy egy bemagolt szövetet ad elő. Szrt sem ért hozzá, de a szakértőket akik valóban tudnának segíteni addig sem kell meghallgatni. És el is hallgattatják őket
Az meg a média marketing csúcsa hogy megpróbálják Jézus Krisztus reinkarnációjának beállítani
Fetrengenék a röhögéstől ha előtte nem kéne sírnom
Asperger-szindrómás, bár ettől még lehetne igaza, de valószínűleg máshogy látja a világot, mint a többség.
Az nagyon jó cél, hogy védjük a környezetet, de szerintem nem a valós okok, megoldások érdeklik. Pl. vannak nagyon környezetszennyező dolgok, amik esetleg tisztábbnak vannak beállítva, vagy el vannak hallgatva, míg más, sokkal kevésbé káros dolgokért sírnak. Pl. az óceánok tisztasága, az ottani ökoszisztéma kulcsfontosságú kellene hogy legyen. Egyébként több évtizedes a probléma, de senkit sem érdekel.
# 19/20 Asperger-szindrómás, bár ettől még lehetne igaza, de valószínűleg máshogy látja a világot, mint a többség."
Normális embereket nem foglalkoztat as klíma, csak betoljuk a BMW-t a garázsba oszt kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!