Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az európai zöld pártok miért...

Az európai zöld pártok miért támogatják teljes erővel a bevándorlást?

Figyelt kérdés
A fejlődő országokban az emberek jóval kevesebbet fogyasztanak, mint a Európában, mert nincs módjuk a nagyobb fogyasztásra. A bevándorlók azért jönnek, hogy ők is olyan szinten tudjanak fogyasztani mint a fejlett országok lakói. A bevándorlás támogatása tehát a fogyasztók és a fogyasztás növelésének a támogatását jelenti. Mégis az európai zöld pártok mindegyike teljes erővel támogatja a bevándorlást. Miért?

2019. dec. 12. 17:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Melyek ezek a zöldpártok és hol lehet olvasni ilyet tőlük?
2019. dec. 12. 17:35
 2/14 anonim ***** válasza:
26%
Az a jó az ilyen kérdéseknél, hogy a propagandamédia olvasása nélkül is képben lehet lenni, hogy épp mi az aktuális népbutító irány.
2019. dec. 12. 18:23
 3/14 A kérdező kommentje:

Csak egy válogatás: Az egyes pártok saját honlapján a migrációs fejezet.

Osztrák zöldek

[link]

Svéd zöldek

[link]

Holland zöldek

[link]

Német zöldek

[link]

Belga francia zöldek

[link]

Flamand zöldek

[link]

Ír zöld párt

[link]

És végül az Európai Zöld párt, ami összegzi az Unio zöld mozgalmainak a véleményét.

[link]

Mindegyik a bevándorlás megkönnyítést, a határok átjárhatóságának növelést, a migránsok jogainak szélesítését és és juttatásik bővítést támogatja.

2019. dec. 12. 18:29
 4/14 A kérdező kommentje:

HiKing!

Azt hiszem egy reális kérdést tettem fel, és elvárhatom, hogy értelmes választ adj rá. Ha erre nem vagy képes akkor fölösleges írogatnod.

2019. dec. 12. 18:31
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

A bevándorlók azért jönnek, hogy ők is olyan szinten tudjanak fogyasztani mint a fejlett országok lakói.

Nem, nem azért jönnek, azért hozzák őket. Nem mindegy.Meghogy minél több kisfogyasztót gyártsanak, hisz ajrópa fogy, ezáltal fogy a profit is. Kerítésrángató mekmedék a saját faluból nem találnának ki, nem németországig odatelefonnal.

2019. dec. 12. 19:10
 6/14 anonim ***** válasza:
32%

2 oka lehetséges oka van.

1.) Ezért fizetik őket.

2.) A jólétben már nincs mit csinálni, unják az agyukat

2019. dec. 12. 20:24
 7/14 anonim ***** válasza:
84%

Végigolvastam a linkeket. Az írekről nem tudok véleményt alkotni, mert 2015-ös a link, azóta pedig sokminden változott.

A Svédeket leszámítva pedig a többi közösség arra helyezi ki a hangsúlyt, hogy az integrációt kell ésszerűsíteni, oktatni és szakképezni a bevándorlókat. Ezen belül kiemelik a menekülteket, és többen arról is írnak, hogy meg kell reformálni az elbírálási rendszert is, mert a Dublini egyezmény kudarcot vallott és fontosnak tartják a menekültek kiszűrését.

Ezen kívül mindannyian a közös európai megoldást és kezelést pártolják ezzel is segíteni az olyan határországokat, mint Olaszország, Magyarország, Görögország.

Én ezt olvasom ki ebből. Ha a bevándorlás teljes tiltásának a hiánya a bevándorlás teljes erővel való támogatását jelenti, akkor igazad van, de nem ilyen fekete-fehér a világ.

Amúgy ennél az egynél kicsit összezavarodtam:

[link]

Akkor ez most 2008-as, vagy mikor jött ki ez az állásfoglalás? Próbálom letölteni, de sz''r az egész.

2019. dec. 12. 21:21
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Végre valaki akivel normálisan, érdemi módon válaszol.
2019. dec. 12. 22:37
 9/14 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ezek az osztrák és német zöldek honlapjáról valók.

Egyértelműen leszögezik, hogy az országok bevándorlóország, a bevándorlást hasznosnak tartják és bővíteni szeretnék. Nem hiszem, hogy ezt vitatni lehetne. Ha mégis úgy gondolod hogy ez nem így van akkor hozz olyan linket ahol ezek a pártok egyértelműen azt mondják hogy mérsékelni kell a migrációt. Mert, hogy ezt kellene tenni! Európa lakossága stagnál, és ez a bolygó szempontjából nagyon jó mert nem terheli újabb fogyasztókkal a környezetet. A fejlődő országokból újabb fogyasztókat importálni a mostani kétségbeejtő helyzetben őrültség! A fogyasztás zöme a fejlett országban történik, a feladat a mi fogyasztásunk csökkentése lenne, nem hogy a fejlődő országok lakóinak is lehetőséget nyújtsunk arra hogy a mi mostani életmódunk szerint fogyasszanak. Ráadásul a friss bevádolók jóval kevésbé környezettudatosak mint az európai őslakosok. Az integrációjuk nagyon lassan halad, még az alapvető készségek szintjén is, nem hogy az ökológiai tudatosság terén...

Szerintem ez a migrációpártiság az európai zöld mozgalom "baloldali gyermekbetegsége" amitől meg kellene szabadulni.

2019. dec. 12. 23:09
 10/14 A kérdező kommentje:
Nézegetem a többi zöldmozgalmat, és kétféle hozzáállást tapasztalok, vagy kimondják nyíltan mint a svédek, németek vagy az osztrákok, hogy kívánatosnak tartanák a még nagyobb bevándorlást, vagy mellébeszélnek. Olyat aki egyértelműen azt mondja hogy mérsékelni kellene a migrációt, egyet sem találtam, pedig ez lenne ökológiai szempontból az egyetlen racionális döntés...
2019. dec. 12. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!