Az európai zöld pártok miért támogatják teljes erővel a bevándorlást?
Csak egy válogatás: Az egyes pártok saját honlapján a migrációs fejezet.
Osztrák zöldek
Svéd zöldek
Holland zöldek
Német zöldek
Belga francia zöldek
Flamand zöldek
Ír zöld párt
És végül az Európai Zöld párt, ami összegzi az Unio zöld mozgalmainak a véleményét.
Mindegyik a bevándorlás megkönnyítést, a határok átjárhatóságának növelést, a migránsok jogainak szélesítését és és juttatásik bővítést támogatja.
HiKing!
Azt hiszem egy reális kérdést tettem fel, és elvárhatom, hogy értelmes választ adj rá. Ha erre nem vagy képes akkor fölösleges írogatnod.
A bevándorlók azért jönnek, hogy ők is olyan szinten tudjanak fogyasztani mint a fejlett országok lakói.
Nem, nem azért jönnek, azért hozzák őket. Nem mindegy.Meghogy minél több kisfogyasztót gyártsanak, hisz ajrópa fogy, ezáltal fogy a profit is. Kerítésrángató mekmedék a saját faluból nem találnának ki, nem németországig odatelefonnal.
2 oka lehetséges oka van.
1.) Ezért fizetik őket.
2.) A jólétben már nincs mit csinálni, unják az agyukat
Végigolvastam a linkeket. Az írekről nem tudok véleményt alkotni, mert 2015-ös a link, azóta pedig sokminden változott.
A Svédeket leszámítva pedig a többi közösség arra helyezi ki a hangsúlyt, hogy az integrációt kell ésszerűsíteni, oktatni és szakképezni a bevándorlókat. Ezen belül kiemelik a menekülteket, és többen arról is írnak, hogy meg kell reformálni az elbírálási rendszert is, mert a Dublini egyezmény kudarcot vallott és fontosnak tartják a menekültek kiszűrését.
Ezen kívül mindannyian a közös európai megoldást és kezelést pártolják ezzel is segíteni az olyan határországokat, mint Olaszország, Magyarország, Görögország.
Én ezt olvasom ki ebből. Ha a bevándorlás teljes tiltásának a hiánya a bevándorlás teljes erővel való támogatását jelenti, akkor igazad van, de nem ilyen fekete-fehér a világ.
Amúgy ennél az egynél kicsit összezavarodtam:
Akkor ez most 2008-as, vagy mikor jött ki ez az állásfoglalás? Próbálom letölteni, de sz''r az egész.
Ezek az osztrák és német zöldek honlapjáról valók.
Egyértelműen leszögezik, hogy az országok bevándorlóország, a bevándorlást hasznosnak tartják és bővíteni szeretnék. Nem hiszem, hogy ezt vitatni lehetne. Ha mégis úgy gondolod hogy ez nem így van akkor hozz olyan linket ahol ezek a pártok egyértelműen azt mondják hogy mérsékelni kell a migrációt. Mert, hogy ezt kellene tenni! Európa lakossága stagnál, és ez a bolygó szempontjából nagyon jó mert nem terheli újabb fogyasztókkal a környezetet. A fejlődő országokból újabb fogyasztókat importálni a mostani kétségbeejtő helyzetben őrültség! A fogyasztás zöme a fejlett országban történik, a feladat a mi fogyasztásunk csökkentése lenne, nem hogy a fejlődő országok lakóinak is lehetőséget nyújtsunk arra hogy a mi mostani életmódunk szerint fogyasszanak. Ráadásul a friss bevádolók jóval kevésbé környezettudatosak mint az európai őslakosok. Az integrációjuk nagyon lassan halad, még az alapvető készségek szintjén is, nem hogy az ökológiai tudatosság terén...
Szerintem ez a migrációpártiság az európai zöld mozgalom "baloldali gyermekbetegsége" amitől meg kellene szabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!