Lesz harmadik világháború az orosz-ukrán konfliktus miatt?
2
Sokáig vergődsz még Biden miatt? Lépj már túl rajta hogy a bohóc elnököd elbukott.
5
Bidennek is köze van és köze lesz az orosz-ukran konfliktushoz,ezért hoztam fel őt
2014-ben az amerikaiak, britek, franciák, németek sem akartak Ukrajnába katonákat küldeni (illetve az amerikaik küldtek, de nem harcoló alakulatokat), ez a jövőben sem várható. Még az oroszok is igyekeztek kimaradni, ők ugyan vetettek be orosz katonákat, harcoló alakulatokat is a háborúban 2014 augusztusában, de azt is csak fedett hadművelet keretében és mindent tagadtak, tagadnak.
Nem lesz világháború, de még csak egy helyi nagy hidegháborús összecsapás sem, mint annak idején Koreában.
7
Azért hoztad fel, mert szerelmes vagy Trumpba.
9
Ne magadból indulj ki.En a lányokat szeretem nem vagyok ferdehajlamu.Elvezed nézegetni azt a videót ahol biden kislányokat szagolgat és tapizgat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!