Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyik fog először összeomlani...

Melyik fog először összeomlani a most következő gazdasági világválságban?

Figyelt kérdés
Én már biztos vagyok benne, hogy így, hogy a gazdaság 1/3 -át adó szolgáltatói szektort tönkretették a lezárások, előbb -utóbb a hatás át fog terjedni a gazdaság többi részére is. Közben a lezárásoktól függetlenül ott van az amazonifikáció (az összes munka az internetre költözik, viszont ott jóval kevesebb munkás is elég) és az eladósodottság problémája (a 2008as válság óta gyakorlatilag folyamatos hitelfelvételből van fenntartva a gazdaság).

2021. márc. 28. 14:36
1 2
 11/15 anonim válasza:
81%

4/10

Arra nem tértél ki hogy az üzem anyagot is elő állítják pld. Benzin vagy Dízel akkor itt már nincs környezet szennyezés? Csak használatkor?

2021. márc. 29. 21:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Aki azzal jön hogy az elektromos autó összességében ugyanolyan szennyező, vagy még szennyezőbb mint a robbanómotoros, annak ajánlom ezt a videót 02:43-tól.

[link]

2021. márc. 29. 22:20
 13/15 anonim válasza:
100%
11 vagyok én is ezt mondom :/ itt a 4 nem tért ki arra hogy a robbanómotoros üzem anyagát is előkel állítani .Ilyenkor valahogy sokan nem szeretik ezt figyelembe venni :/ .
2021. márc. 30. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak hogy 70%-a sima kályha legyen, király.
2021. márc. 31. 12:19
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Iden nem kell temetni a cryptot, felezes utani ev van, ilyenkor szallnak el az arak. Nem láttunk meg semmit abbol ami lesz
2021. márc. 31. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!