Liberálisok! Mi a véleményetek a zsidó fasizmusról?
A sokszínűség és az elfogadás egy ördögtől való gondolat, nem szabad teret hagyni az egyéniségnek, mert rossz dolog.
Csináltam egy családfakutatást, miszerint, minden felmenőm, európai volt. Európából ki kell szorítani a nem európaiakat és minden máshonnan is a nem oda tartozókat. Nem szabad olyan törvényeket, hozni, amelyek több szabadságjogot adnak az állampolgároknak, valamint olyan törvényeket, amelyek elősegítik a sokszínűséget és "boldog" országot akar teremteni. Rossz gondolat a szabad piac és a társadalmi szabadság is. Az embereknek hűséggel kell tartozniuk a múltjukhoz, a kultúrájukhoz, a vezetőjükhöz, a vallásukhoz, illetve a közösséghez (nem szabad hogy a vagyoni hierarchia is sokszínűséghez vezessen). Ez az én véleményem, ettől függetlenül, más gondolhat mást, az engem nem zavar.
ˇ...Csináltam egy családfakutatást, miszerint, minden felmenőm, európai volt..."
Nem magyart írtál. Szóval a te kultúrád lehet hogy nem is magyar kultúra, csak jöttmentként befogadta a családodat ez az ország? Nem akarsz visszatérni oda, ahonnan a családod származik?
Akkor a te őseid hogy kerültek Lengyelországból Magyarországra?
Aztán mi van, ha egy ország határai változnak? Pl. egy magyarnak van joga Romániában élni?
Na mindegy, aztán vigyázz, mert még a végén rólad is kiderül valami, ami miatt nem lesz jogod boldognak lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!