Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Liberálisok! Mi a véleményetek...

Liberálisok! Mi a véleményetek a zsidó fasizmusról?

Figyelt kérdés
[link]

2021. márc. 8. 16:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj, ha valaki itt él és nem magyar, azzal van a baj, ha valaki magának ezek mellett magyaroknak járó jogokat követel. Hiába él valaki valahol, hosszú ideig, attól még a kultúráján nem tud változtatni.
2021. márc. 9. 17:51
 32/63 anonim ***** válasza:
Majd meglesz az állampolgársága nyugi nem kis idő kell hozzá, de egyes erdélyi magyararok nem kapna, mert a szülei nem bizonyítottan voltak magyarok.
2021. márc. 12. 07:51
 33/63 A kérdező kommentje:
Attól még ő soha nem lesz magyar... Bizonyított, hogy a társadalom, az ASSZIMILÁLÓDOTT bevándorló után is csak a 4.-5. generációt ismeri el az országban jogosan tartózkodónak, ha meg nem is asszimilálódott, akkor meg lehet hogy soha. Mindenki maradjon a seggén és a saját hazáját építse, ne legyen bevándorlás!
2021. márc. 12. 10:59
 34/63 anonim ***** válasza:
100%
33: Te hány generációig kutattad vissza a családfádat?
2021. márc. 12. 11:16
 35/63 A kérdező kommentje:

A sokszínűség és az elfogadás egy ördögtől való gondolat, nem szabad teret hagyni az egyéniségnek, mert rossz dolog.

Csináltam egy családfakutatást, miszerint, minden felmenőm, európai volt. Európából ki kell szorítani a nem európaiakat és minden máshonnan is a nem oda tartozókat. Nem szabad olyan törvényeket, hozni, amelyek több szabadságjogot adnak az állampolgároknak, valamint olyan törvényeket, amelyek elősegítik a sokszínűséget és "boldog" országot akar teremteni. Rossz gondolat a szabad piac és a társadalmi szabadság is. Az embereknek hűséggel kell tartozniuk a múltjukhoz, a kultúrájukhoz, a vezetőjükhöz, a vallásukhoz, illetve a közösséghez (nem szabad hogy a vagyoni hierarchia is sokszínűséghez vezessen). Ez az én véleményem, ettől függetlenül, más gondolhat mást, az engem nem zavar.

2021. márc. 12. 18:08
 36/63 A kérdező kommentje:
Minden nemzetnek joga van, a saját kultúráját megélni, a saját területén.
2021. márc. 12. 18:11
 37/63 anonim ***** válasza:
64%

ˇ...Csináltam egy családfakutatást, miszerint, minden felmenőm, európai volt..."

Nem magyart írtál. Szóval a te kultúrád lehet hogy nem is magyar kultúra, csak jöttmentként befogadta a családodat ez az ország? Nem akarsz visszatérni oda, ahonnan a családod származik?

2021. márc. 12. 18:38
 38/63 A kérdező kommentje:
Rossz érzés, hogy vannak olyanok, akik egy elfogadó, színes, szabad világban gondolkodnak. Én nem ilyenben gondolkodok és nem vagyok elfogadó. A kutatás szerint, nagy százalékban magyar vagyok, sokkal kevesebb százalékban osztrák, valamint lengyel nemes, az Osztrák-Magyar Monarchiához tartozó területekről. Vannak emberek akiknek nincs joga boldognak lenni, ez a természet rendje...
2021. márc. 12. 19:22
 39/63 A kérdező kommentje:
Például az LMBTTQQIAAP+ embereknek nincs joguk a szerelemük megéléséhez (például házassághoz, örökbe fogadáshoz stb.), bármilyen nemzetnek, csak a saját földjén van joga megélni, a saját szokásaikat. Ez olyan természetes szerintem, mint ahogy a Nap felkel. Vannak dolgok, amiket soha nem lép túl az ember. Ezeket el kell fogadni és nem kell minden erővel meghaladni, ilyen sok társadalmi kérdés is.
2021. márc. 12. 19:26
 40/63 anonim ***** válasza:
65%

Akkor a te őseid hogy kerültek Lengyelországból Magyarországra?

Aztán mi van, ha egy ország határai változnak? Pl. egy magyarnak van joga Romániában élni?

Na mindegy, aztán vigyázz, mert még a végén rólad is kiderül valami, ami miatt nem lesz jogod boldognak lenni :D

2021. márc. 12. 19:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!