A liberális globalisták a szabadság-egyenlőség-testvériség megvalósítását vajon miért nem az átlagember számára felfoghatatlan vagyonnal rendelkező amerikai bankárok vagyonelkobzásával akarják kezdeni?
Miért az átlag fehér embert gyalázzák és a kereszténységet valamint a nemzeti kultúrákat támadják?
Nem lóg ki a lóláb?
Talán mert az egyenlőség az nem azt jelenti, hogy irigyeljük azét akinek van és elvesszük tőle, mert egyszerűbb a másét elvenni.
Az a fajta egyenklőség amire te gondoltál a kérdésedben az nem a liberálisok, hanem a bolsevikok értelmezése.
Az a baj, hogy a globalisták, pontosan a bolsevik értelmezés alapján uszítanak a fehér ember ellen, felelőssé téve őket a világ minden problémájáért.
Az is a gond azzal amit írsz, hogy a szabadság-egyenlőség-testvériségnek csakis bolsevik értelmezése lehet, mert az emberek sosem lesznek egyenlők, kivéve ha mindenkinek egyformán sz@r lesz...
A szabadság-egyenlőség-testvériség eszméje akkor jelenik meg a történelemben ha valakik át akarják venni a hatalmat. Ugyanis a csőcselék mindig vevő erre a három szóra!
Miket tulajdonítasz nekem?
Hol írtam én olyat, hogy "szabadság-egyenlőség-testvériségnek csakis bolsevik értelmezése lehet"?
Én azt írtam, hogy ezek közül az "egyenlőség" csak a bolsevik felfogás alapján jelenti azt, hogy mindenkinek ugyanannyi jár, vagyis vegyük el azokét akiknek van és osszuk szét azok között akiknek nincs.
Meg azt is írtam, hogy egy liberálisnak nem ezt jelenti az egyenlőség. Szóval ne forgasd ki a szavaimat.
És hol uszítanak a fehér ember ellen? Ez a "gyalázzák a kereszténységet, meg támadják a nemzeti kultúrákat" maszlag csak kretén kriszto-nácik fejében él, akik csakis a vallási, faji és nemzeti felsőbbrendűségük szemüvegén képesek bármit is látni. Pedig kicsit sem különbek másoknál, de jól esik az érzékeny lelküknek az a tudat, hogy nem a saját kisszerűségük okán vesztesek, hanem mások a hibásak ezért is.
Szerintem olvasd el még egyszer amit írtam és próbáld meg értelmezni picinyke buksiddal!
Hátha másodjára sikerül.. De ha nem, hát úgy is jó mert hlyékkel nem vitatkozom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!