Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Muslim Brotherhood miért...

A Muslim Brotherhood miért működhet legálisan Európában?

Figyelt kérdés
A Muszlim Testvériség egy transznacionális szunnita iszlamista terrorista csoport. Több arab országban és Oroszországban is betiltották, mi pedig engedjük, hogy az orrunk alatt szervezkedjenek ellenünk.

2020. jún. 4. 02:31
 1/10 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
0%
Csak 13 ország szerint terroristák, a másik 200 szerint meg nem.
2020. jún. 4. 08:16
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

"Csak 13 ország szerint terroristák, a "

A Magyar Gárda senki szerint nem volt terrorista szervezet, mégis telesírtátok a párnát.

2020. jún. 4. 09:28
 3/10 Deák Dominik 2020 ***** válasza:

Hű, rutinos vagyok, de ezen a válaszon még én is meglepődtem. Ez most hogy jön ide? A Muszlim Testvériségről van szó, ami egy nemzetközi iszlamista szervezet, ami önmagában teljesen normális dolog.

A kérdés az, hogy terroristák-e, és a válaszommal azt próbáltam jelezni, hogy a világ nagy része nem tekinti őket annak.

2020. jún. 4. 11:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is rutinos vagyok és ritkán olvasok ekkora baromságot, hogy ezzel próbál meg valaki mentegetni valamit, hogy a világ nagyrésze nem tartja annak.

Tudod a világ nagy része nem is tudja, hogy van ez a szar.

Képzeld, az Al Kaida se mindenhol terrorszervezet.

2020. jún. 4. 11:18
 5/10 Deák Dominik 2020 ***** válasza:

Mivel a kérdező ezt hozta fel érvként, számomra evidens volt hasonló érvvel válaszolni. Ha ez baromság, akkor a kérdés az.

Ehhez képest te azt tudtad ideböfögni, hogy a Magyar Gárda senki szerint nem volt terrorszervezet, ergo a Muszlim Testvériség az... :D

2020. jún. 4. 11:39
 6/10 anonim ***** válasza:

"ivel a kérdező ezt hozta fel érvként,"

Azért írta, mert ez az igazság és ahol voltak, ott betiltották.

Ezt a baromságot már viszont csak te találtad ki, hogy ha valami nincs mindenhol annak nyilvánítva, akkor az nem az.

Ennyire hülye nem lehetsz, hogy külön el kell magyarázni.

Egyszerűbb lenne beismerni, hogy fasságot beszélsz, mint általában.

2020. jún. 4. 11:49
 7/10 Deák Dominik 2020 ***** válasza:

Oké, akkor szavanként végigveszem neked, mert látom, hogy ennyire hülye vagy, és légyszi tényekkel kössél majd bele, ne a Magyar Gárda és "csak" legyenek az érveid.

A Muslim Brotherhood miért működhet legálisan Európában? - mert nincs betiltva.

A Muszlim Testvériség egy transznacionális szunnita iszlamista terrorista csoport. - ebből a terrorista szó vitatott köztünk

Több arab országban és Oroszországban is betiltották - ez volt a kérdés magja, erre válaszoltam szerintem releváns módon azzal, hogy 11 (elírtam, bocsi) országban van betiltva, sok helyen nem tekintik annak.

Te erre végül sikeresen tudtál egy érvet mondani, mégpedig hogy ott tiltották be, ahol jelen vannak. Ez egyrészt ellentmond kérdésnek, ami pont azt kérdezi, hogy miért nincs itt betiltva, másrészt ellentmond a tényeknek, hiszen nincs minden országban betiltva, ahol jelen vannak, pl. Iránban, Izraelben vagy Törökországban.

Tehát örülnék, ha képes lennél bunkó minősítgetések helyett értelmesen (lehetőleg normálisan) és tényszerűen érvelni. Ha esetleg valami meghaladja az értelmi képességeidet, jelezd kérlek és szívesen írom lassabban, hogy legyen időd felfogni. Köszi.

2020. jún. 4. 13:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát Marokkóban, Líbiában, Qatarban és más országokban a Muszlim Brotherhood különböző neveken pártként funkcionál és parlamenti képvidelői is vannak, ezért ezekben az országokban nem lenne olyan egyszerű csak úgy betiltani.
2020. jún. 4. 14:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Jól van, látom ez nagyon magas:D

Kaiser Ede is csak a magyar törvények szerint gyilkos, a kanadai szerint nem.

Attól még gyilkos.

2020. jún. 5. 09:23
 10/10 Deák Dominik 2020 ***** válasza:

Hát ha esetleg képes lennél kiírni, hogy az MT terrorcselekményt követett el és nem azzal indítottál volna, hogy "Magyar Gárda", akkor mindjárt értelmesebb vita folyhatott volna köztünk.

Na de a kérdés: az MT követett el terrorcselekményt? Mert én nem találtam erre egyértelmű forrást.

És hogy akkor újra válaszoljunk a kérdésre: Azért nincs betiltva Európában az MT, mert nem tekintik terrorszervezetnek.

2020. jún. 5. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!