Megéri megnézni a Full Metal Alchemist brotherhoodot?
A sima FMA-et láttam és nagyon tetszett, de nem tudom hogy van e értelme megnézni a Brotherhoodot.
És még egy kérdésem van:csak a vége tér el a simától?
Válaszokat előre
is köszönöm.
Még valami, természetesen nem azt akartam ebből kihozni, hogy a 2003-as rossz. Nekem az is nagyon tetszett, én egy alternatív verzióként kezelem. De, összességében szerintem a Brotherhood jobb volt, tehát mindenképpen ajánlom megnézésre! Jó, hogy láttad a 2003-ast, mert szerintem így jobban képben leszel az elején, mintha csak a Brotherhood-ot nézted volna meg.
Egyébként a FMA Bh 64 részes és ha jól emlékszem valahol a 10-15. rész környékétől lesz teljesen más a történet, bár már addig is vannak kisebb eltérések.
Megnéztem neked! Az FMA kb. a 29. részig követi a képregényt, a manga 15. fejezetét dolgozza fel, majd a maradék kb. 20 rész, már a srúdió fikciója.
A FMAB pedig kb. az első 12 részben lezavarja a FMA első 30 részét és folytatja a sztorit, így feldolgozva a manga mind a 108 fejezetét. Azt hiszem ebből látod az arányokat és talán eltudod képzelni mennyire térhet el a két történet. Szóval nem, nem csak a vége tér el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!