Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen jogi és erkölcsi...

Milyen jogi és erkölcsi alapon figyeltetik meg németeknél az AFD-t?

Figyelt kérdés

Ezt hívják demokratúrának?

A nagyon demokratikus és liberális pártok összeállnak, és csak arra szabad szavazni, akit ők jónak látnak?

2021. jan. 26. 10:05
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
És a linkével mi a baj? Hogy megpróbálna leszámolni a mostani pénzügyi maffiával és a sógorkoma gazdasággal? Szabad fordításban ez volt a szlogenjük.
2021. jan. 26. 11:27
 12/27 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem fogadjuk el, hogy a németek jobban tudják nálunk, hogy nekik mi a jó.

Mi az ami belefér és mi az ami nem.

2021. jan. 26. 11:32
 13/27 molnarmarcell21 ***** válasza:
26%

Kedves kérdező, játszhatod a tudatlant, de nyilván tisztában vagy te is azzal, hogy a Flügel miatt van jogi és erkölcsi alapja megfigyelni az AFD-t a hatóságoknak. Ezzel eléggé megválaszoltam a kérdésed?

Vagy csak annyi a bajod, hogy a Flügellel szimpatizálsz és nem tetszik, hogy nem lehet már zsidókat irtani?

2021. jan. 26. 12:11
 14/27 A kérdező kommentje:

13, a nácizás alapján válaszra sem lenne érdemes a hozzászólásod.

Linkelnél a párt programjából olyat, hogy ők zsidókat szándékoznak üldözni?

Manapság eleve nem ez a tendencia, hanem hogy a magad fajta nagggyondemokratikus liberális emberek zárnának lágerekbe egyes embereket a véleményük és kételyeik alapján. Illetve életfogytig raknák őket szobafogságra, és vonnák meg az alapvető jogokat.

Ne légy álszent.

2021. jan. 26. 12:39
 15/27 anonim ***** válasza:
26%

A napokban válaszolta valaki az egyik kérdésre (nem pont így szólt, és nyilván idézet, de nagy igazság)

"A nácik, és fasiszták erősen ragaszkodnak azokhoz a jogokhoz, amiket másoktól megvonnának.

2021. jan. 26. 12:45
 16/27 A kérdező kommentje:

Ez lehet, de 80 éve nem beszélünk nácikról, meg fasisztákról, 1-2 tudatlan huligánt leszámítva.

A többi mind csak gerinctelen félrebeszélés.

Pl. Volt nyáron egy online kérdőív, valamelyik nagyonlibbant mainstream újság honlapján, kiválaszthatod, hogy szerinted rendben vannak-e az intézkedések. Ha azt jelölöd be, hogy szerinted túl szigorú, kidobja, hogy az emberek 20 %-a tartja annak, akik többnyira a rechtsexremekhez tartoznak.

Magyarul, nem értesz egyet, egyből lenáciznak.

2021. jan. 26. 13:02
 17/27 molnarmarcell21 ***** válasza:
26%

"13, a nácizás alapján válaszra sem lenne érdemes a hozzászólásod."

Még mindig tetteted magad. Felőlem szimpatizálhatsz az AFD-vel, de ne csinálj úgy, mintha nem lennének köthetőek a szélsőjobboldali erőszakhoz. Mint Orbán, aki tele szájjal uszít, aztán ha valami történik, csak széttárja a kezét, hogy nem ő tehet róla.

[link]

2021. jan. 26. 14:18
 18/27 A kérdező kommentje:

“ Még mindig tetteted magad.”

Ne tettetem magam. Akkor sem ha 100-szor leírod. Neked kell oldal, én tudok magamtól is gondolkodni. Nekem Wagenknecht is szimpatikus, és bizonyos pontja is, csak nem minden. Ettől nem leszek balos.

Az inkább (ál)demokrata liberális szokás a kartárogatás. Ld. “Nem lesz kötelező oltás, csak kirekesztünk ha nem adod a karod”.

Persze ez sem ilyen direkt módon, mert ahhoz nincs gerinc hogy nevén nevezzék a kirekesztést. Csak boci szemmel mondjátok, hogy “hát mindenkinek joga van megválogatni az ügyfélkörét, és feltételhez kötni a vásárlást / belépést / utazást stb.

Szóval semmivel sem vagytok jobbak a szélsőjobbnál, csak annyi hogy ők (szerintetek) bőrszínhez ti meg pl. oltáshoz kötitek a jogokat.

És itt most meg is állnék. Mert nem linkeltél olyat, ahol a szélsőjobbosok programjában hivatalosan benne lenne bárkinek az üldözése. Még mindig várom a linket.

2021. jan. 26. 16:30
 19/27 A kérdező kommentje:

“ de ne csinálj úgy, mintha nem lennének köthetőek a szélsőjobboldali erőszakhoz. ”

Ezek szerint az antifák hamburgi randalírozásához pár éve meg a likének volt köze?

2021. jan. 26. 16:32
 20/27 molnarmarcell21 ***** válasza:
40%

1) Fogalmad sincs, milyen vagyok, felesleges kettősmércézni és személyeskedni.

2) A kérdésed az volt, hogy milyen alapon figyelik meg a hatóságok az AFD-t.

3) Én meg leírtam, hogy azon az alapon, hogy a társadalomra veszélyesek (ld. az általuk is gerjesztett szélsőjobboldali erőszakot).

4) Ezzel nyilván te is tisztában vagy, csak te épp nem tartod ezt a társadalomra veszélyesnek.

2021. jan. 26. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!