A liberálisok erkölcsileg is "szabadosak"?
Kövér Laca Gazdid pont tegnap jelentette be, hogy ő legszívesebben felszámolná a szekularizációt és visszaállítaná az állam és az egyház egységét, mert szerinte azt a gonosz komenisták tették tönkre. Tényleg annyi eszetek van csak, hogy ezt akarjátok?
Egyébként én is liberális vagyok, elfogadom a feministákat, elfogadom, ha valaki transznemű és azt is, hogy más a bőrszíne, ugyanakkor nem támogatom a korlátok nélküli migrációt.
Na most akkor én hova leszek besorolva?
A multikultinak a hódításokhoz van köze. A meghódított népekkel és a gyarmatok népével keveredtek a hódítók. (töriből tanították, legalábbis nekem)
A genderelméletnek a tudományhoz van köze (azon belül is a társadalomtudományokhoz, a társadalmi nemek tudománya), de hogy sokak szerint rossz, vagy hülyeség, vagy nem, azt én nem fogom megítélni (nem is akarom és nincs is hozzá jogom).
A feminizmus ott kezdődött, hogy egyenlő jogokat akartak a nőknek, például szavazati jogot. Később kötődött a liberalizmushoz is.
A Fidesz illiberális, ezt ők maguk mondják el mindig (akkor is azok, hogy vannak liberális dolgok amelyeket megtűrnek egyelőre - bár már próbálják visszaszorítani -, mint például a szabad mozgás, költözés, szabadon tanulhatsz, szólásszabadság, szabad gondolkodás, törvény előtti egyenlőség, szabad piac, szabad választások és még sok más).
Remélem, hogy tudtam segíteni. Hello hello sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!