Ha Magyarországon tennének fel az utca emberének hasonló kérdéseket, mint a videóban (Egyesült Királyság), akkor hasonló arányban születnének rossz válaszok vagy nem?
Figyelt kérdés
Korosztályt tekintve, elég vegyes embereket kérdeztek meg.
Az viszont, tényleg nevetséges,hogy egy brit nem tudja,hogy az USA tőlük függetlenedett.
2021. jan. 19. 16:39
1/3 anonim válasza:
Ezeknek a videóknak éppen az a célja, hogy bemutassa, hogy milyen hülyék az adott ország lakosai és mindig a rossz válaszolókat vágják csak be. ilyen tekintetben persze hogy ilyen lenne, nem láttál még ilyen videókat a neten, ahol magyarokat kérdezgetnek? Én már sokat.
2/3 anonim válasza:
#1: Sajnos nem. Én ismerek ennyire hülye embert, tényleg rengeteg van belőlük idehaza is.
3/3 anonim válasza:
Ez csak jól összevágott videó, csak a hülyéket mutatják. Amúgy tőlem is tudnának olyat kérdezni a törikönyvből, amire már nem emlékszem, én is benne lehetnék simán egy ilyenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!