Szlovákiában mennyi a roma és milyenek?Ott is hasonló a helyzet mint Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ott is sok az ilyen Hős utca meg Borsod,Tolna szintű drogos putri rész?2020. júl. 17. 15:40
1/25 anonim válasza:
Igen, hasonló. Gömöri régióban vannak jobban lelakott részek, mint Borsod (tudom, mert borsodi vagyok és sokat jártam át Szlovákiába).
2/25 A kérdező kommentje:
1-es ott is sok a drogos és veszélyes kimenni az utcára?
Ott sem csinál kb semmit a kormány ellene?
2020. júl. 17. 15:50
3/25 anonim válasza:
Politikai részét nem tudom mennyire foglalkozik vele a kormány, de ott is bőven vannak durva részek azokon a területeken ahol én jártam.
4/25 A kérdező kommentje:
3-as és miért nem tesz ellene pl a rendőrség semmit?
2020. júl. 17. 15:55
6/25 A kérdező kommentje:
5-ös mire gondolsz?
2020. júl. 17. 16:52
7/25 anonim válasza:
Arra, hogy máshol is ilyen a helyzet mint itt az országban. Mindenhol ilyenek. A fentebbi példát amit írtak is ezt támasztja alá.
8/25 mindentudó99 válasza:
A cogányok mindenhol egyformák a világon. És fogjátok már fel hogy nem lehet velük mit kezneni
9/25 anonim válasza:
"1-es ott is sok a drogos és veszélyes kimenni az utcára?
Ott sem csinál kb semmit a kormány ellene?"
Szlovákiaiként mondom hogy még pénzeli is őket az állam, nem is kicsivel vannak községek ahová azért nem adnak állami támogatást mert kevés a cigó . Nálunk is rendes lakóparkot építettek nekik csak úgy. Gyönyörüen nézett ki az egész egy hónapig. Mostmár a közelébe sem mer menni senki sem úgy leélték az egészet.
10/25 A kérdező kommentje:
9-es de ez miért jó a kormánynak,hogy támogatják a drogozásukat és bűnözésüket?
2020. júl. 17. 18:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!