Szlovákiában mennyi a roma és milyenek?Ott is hasonló a helyzet mint Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ott is sok az ilyen Hős utca meg Borsod,Tolna szintű drogos putri rész?2020. júl. 17. 15:40
21/25 anonim válasza:
De, úgy néz ki hogy még idén meg fognak bukni
22/25 anonim válasza:
Kelet-Szlovákia tele van velük. Ugyan olyan problémák vannak velük, mint Magyarországon, és a kormány épp úgy figyelmen kívül hagyja mint a magyar kormány.
23/25 anonim válasza:
Én Magyarországiként sokszor járok Szlovákiában. Szlovákul nem tudok. Azzal viszont tisztában vagyok, hogy aki szlovákiában cigány, az 99%-ban magyar anyanyelvű. Ezért én az ottani cigányokkal szeretek találkozni, mert tudom hogy velük biztosan tudnék szót váltani. Egyértelmű hogy szimpatikusabbak mint a szlovákok. Szerintem megérdemlik tőlünk anyaországiaktól a tiszteletet, azért mert Szlovákiában MAGYAR nyelven tanítják meg beszélni kisgyermekeiket, és megtartják magyarságukat.
24/25 anonim válasza:
A gömöri területeken, illetve az eperjesi kerület környékén vannak olyan putrik sártéglából és szeméthegyek, amikhez képest álunk az abaúji, meg a Komló környéki aprófalvak maga a Kánaán. Kelet- Szlovákia egyébként úgy ahogy van le van szakadva nyugathoz képest, Pozsonyból Kassa felé fokozatosan csökken az életszínvonal, kivételt képez Kassa és vonzáskörzete, meg esetleg a Magas Tátra környéke.
25/25 anonim válasza:
"És fogjátok már fel hogy nem lehet velük mit kezneni"
Pláne akkor, ha a miniszterelnököt is ők adják - a többségi barmok szavazatával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!