Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ezek az emberek ugye az oltás...

Ezek az emberek ugye az oltás után teljesen véletlenül haltak meg? Az oltásnak az ég világin semmi köze hozzá?

Figyelt kérdés
[link]

2021. jan. 14. 21:05
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha homokosok lesztek a vakcinatol akkor nezegettek jobbra balra,nepeswegcsokkentes!

Es akkor még oruljetek h ennyivel megusztatok!

Hogy van ennyi sötét ember ebben az orszagban?!!!

2021. jan. 15. 07:24
 12/37 A kérdező kommentje:

10: tehát akkor a covidban meghalt időseket is így kell számolni?

Mert december előtt még mindig olyan cikkeket közöltek, hogy szinte alig emelkedett a halálozások száma a covid alatt az előző évekhez képest. Azóta is ez az afd vesszőparipája.

2021. jan. 15. 08:00
 13/37 anonim ***** válasza:
32%

Igen, egész nyugodtan összehasonlíthatod a halálozási statisztikákat a járvány előtt és közben. Lehet, hogy az afd-nek az a vesszőparipája, hogy "szinte alig emelkedett a halálozások száma a covid alatt az előző évekhez képest," de attól még baromság. Kikeresheted a német adatokat is, de itt van pl. a kéznél magyar:

[link]

A többlethalálozás a sokéves átlaghoz képest nem hogy kevesebb, de jelentősen TÖBB a hivatalos Covid áldozatok számához képest. És akkor még nem számoltunk a többi a fertőző betegség visszaesésével a karantén miatt.

(Na jó, tudod mit, itt van a német is:

[link]

Az 50. héten pl. 23%-al volt magasabb a halálozás az előző évek átlagánál. És igen, a különbség több is a hivatalos Covid számoknál, ott is.)

Az meg amúgy külön vicces, hogy amikor én hivatalos forrásokkal és elemi matekkal levezetem, hogy miért baromság sápítozni néhány haláleset miatt (miközben ugye ezrével halnak meg naponta magában a járványban Németországban is,) akkor azt lepontozzák itt az alusipkás konzum*idóták, mert nyilván az 1+1=2 az a zsidó világösszeesküvés része. De amikor a #11-es beírja, hogy "*uzik lesztek a vakcinától!!!" az 100%, hisz mégis ki tudna vitatkozni ilyen alaposan alátámasztott tudományos tényekkel?

Lehet tényleg nem kéne erőltetni ezt a védőoltás dolgot, megérett az emberiség a pusztulásra. :S

2021. jan. 15. 10:48
 14/37 A kérdező kommentje:

Az utolsó mondatoddal teljesen egyet értek. Csak más okból.

Ahogy látom hogy milyen gyűlölet van az emberekben egymás iránt. Abban hiszek is, hogy bizonyos politikai erőknek ez nagyon is jó, ha öljük egymást.

A pontozással nem kell foglalkozni. Néha összeállnak (vagy egy ember több accountról) aztán lepontozzák azt is hogy “mit ebédelsz ma?”

A vicc, hogy egy éve még a vírusrettegők pontoztak le mindenkit, aki még nem izgult eléggé.

2021. jan. 15. 11:12
 15/37 A kérdező kommentje:

Közben néztem a német statisztikát.

Azért ütős hogy a differenciánál csak a pozitívot nézik, a negatív az nullának van véve( legalábbis az ábrázolás ezt sugallja). :D

Szóval ahogy látom, tavasszal először még jóval kevesebb is volt mint 2016-tól az átlag.

Aztán kicsit lehagyta az átlagot, a 40.-héttől viszont száguld.

A maszk és lockdown ellenére.

Felmerül a kérdés, hogy tavasszal nem véletlenül akkor hagyta el a piros görbe az átlagot, amikor kiötlötték a maszkot?

2021. jan. 15. 12:10
 16/37 anonim ***** válasza:
32%

Nem tudom miről beszélsz, hogy 0-nak veszi, a lenti piros vonal a hivatalos COVID halottak száma, nyilván nem lehet negatív.

Az, hogy az első negyedévben még kevesebb volt mint az átlag nem igazán releváns, hiszen csak márciusban érkezett meg érdemben a járvány Németországba, februárban ilyen tizes nagyságrendű esetszámok voltak csak, és a halálozások mindig pár héttel lemaradva követik a fertőzések trendjét.

"Felmerül a kérdés, hogy tavasszal nem véletlenül akkor hagyta el a piros görbe az átlagot, amikor kiötlötték a maszkot?"

Nem, akkor hagyta el az átlagot, amikor megugrott a fertőzöttek száma:

[link]

Ne keverd össze az okot és az okozatot. Ugyanezeket a maszkokat sokan évtizedek óta hordják a munkájukhoz, és napi több órában mint az átlagember.

2021. jan. 15. 12:26
 17/37 A kérdező kommentje:

Hasonló paraméterekkel rendelkező maszkot én is hordtam, erős fiatalként, merevlemezgyártásban.

Annak ellenére hogy akkor fiatalabb és edzettebb voltam, egy egyszerű torokfájás nem akart múlni, csak majdnem 2 hét után, ha valamit benyaltam. Sem előtte sem azóta nem tart nálam egy ilyen 3 napnál tovább. Pedig azóta kétszer annyi idős vagyok.

2021. jan. 15. 12:49
 18/37 anonim ***** válasza:
52%

Anekdotákkal nem tudok mit kezdeni, az interneten mindenki azt mond amit akar. (És ha történetes igaz is, az egyelemű minta statisztikailag irreleváns.)

Ha van valami peer reviewed tanulmány amit tudsz linkelni a maszkok káros hatásairól, arról beszélhetünk, anélkül nem sok értelme van.

2021. jan. 15. 13:13
 19/37 A kérdező kommentje:
Nem anekdota. Akkor mondd el légyszíves a maszk védelmi mechanizmusát. Mármint hogy hogyan védünk vele másokat?
2021. jan. 15. 13:40
 20/37 anonim ***** válasza:
32%

Úgy védesz vele másokat, hogy amikor köhögsz, tüsszentesz, beszélsz a folyadékcseppek nagy része ami elhagyja a szádat fennakad a maszkon. Ezek a folyadékcseppek tartalmazzák a kórokozók 99%-át.

Itt van két egyszerű kísérlet szemléltetésnek:

[link]

[link]

2021. jan. 15. 14:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!