Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egy hajléktalan, valóban...

Egy hajléktalan, valóban jobban él mint egy melós?

Figyelt kérdés

Egy amerikai afganisztáni veterán parancsnok 60 napot tőltött hajléktalanként. Soha többet nem ad ezek után alamizsnát nekik.

5 kilót hízott, tele volt kajával. Az egyházak osztogattak nekik mindent, ételt, ruhát. Az utcán tömték pénzzel az emberek. Megkereste a dolgozók napi bevételét. Vajon iagaz lehet?

[link]

2021. jan. 10. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Aludtál már -10 fokos hidegben egy utcai padon?
2021. jan. 10. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Ez ugye Angliában történt a cikk szerint.

Azt meg honnan tudhatnánk, hogy ott hogyan élnek a hajléktalanok.

Ezzel együtt, ha azt írta volna, hogy pont elege is lett az egészből, akkor azzal nem lehetett volna egy lájkvadász cikket eladni.

2021. jan. 10. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Sokan vonulnak be hajléktalanszállóra bszni a rezet, felvenni a segélyt, napi 3x kaját, és lejmolni a főtéren. Jobb az életminősége, mintha albérletben lakna és gályázna 3 műszakban.

Már többen mondták, és hajléktalanokat is hallottam erről cseverészni.

Jöhet a lepontozás, akkor is igaz!

2021. jan. 10. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Így van. Sajnos egy olyan országban, talán világban élünk, ahol ha növelnénk a hajléktalanok kényelmét, biztonságosabb, meleg lakhatással mondjuk, akkor nagyon sokan mondanák azt, hogy mégis minek robotoljak érte, mikor ingyen is megkapom?
2021. jan. 12. 23:10
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
1/ Én aludtam már -12 fokban a Tátrában,egymásután három éjszakát,de már nem vállalom be,eltelt azóta majd 40 év.Egyébként nagyon kemény dolog ez.
2021. jan. 16. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
Lényegesen jobban. Egy melós havi fizetése van hogy a 150 ezret sem éri el. Egy hajléktalan hetente többet keres ennél.
2021. jan. 17. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Evekig keregettem kulfoldon, ida mentem a szimpatikusabb emberekhez. Ha a szallast meg tudja oldani valaki pl hostelben akkor eleg jo tud lenni, csak ne horkoljanak a szobatarsak meg ne maszkaljanak hajnalba es ejjel. Sajnos en is ugy csinaltam, mint a cikkben szereplo aki 600 fontot szedett ossze egy este alatt, ha megvolt egy nagyobb osszeg akkor hagytam mar aznapra. Pia, fu az mindig volt, hostelre is csak nagyon ritkan nem fizettem be. Bar ha ossze raktam volna a penzt egy alberletre akkor olcsobban kijon havonta, bar az mar nem hajlektalan. Persze barmikor hazajohettem, megvolt valamennyi penz es jottem is, aztan ha elfogyott a nagy resze mentem vissza :) Szoval igen, vannak olyan hajlektalan akik jobban elnek egy atlag melosnal, es szerintem itthon is. Ismerek olyat aki joval tobbet szedett ossze nalam csak ha el is szivta, o boven a helyi minimalbernel tobbet keresett es napi par ora alatt. Viszont a lezarasok most szerintem odavagtak a hajlektalanoknak is.
2021. jan. 20. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!