Ehhez mit szóltok?
Éjjel letiltották Trump twitterét, tegnap Sydney Powell ügyvédet, Flynn-ét, Lin Wood-ét a Trump Team oldalát is...
Twitter tehát még a régi posztokat se látni, a következő a nacionalista nép lesz?
A Googleből kiábrándultam, iOSt kipróbáltam jobb mint a Google, csak sajnos ahogy látom ha Apple is blokkolja. Akkor meg kibírjuk telefon nélkül is.
Nem azt kérdeztem, hogy te miért használod bármelyiket, hanem hogy ez a két feltörekvő suttyúgyűjtő portál miért a konkurenciától várja, hogy tolják a szekerüket?
Te már brain-washolva vagy, amit a neved is mutat.
Kíváncsivá tettél a "nevemmel" kapcsolatban. Mit is mutat?
A nickneved vagy azt se tudod mit jelent?
Én tudom hogy mit jelent és azt is hogy honnan választottam úgy 17 évvel ezelőtt és azt is hogy miért.
Viszont meglepne ha te is tudnád.
Pokemon?
Még csak nem is kaparászod az igazságot. Az irány is teljesen rossz. Szerintem ne is erőlködj, mert ha 100 évig élnél se találnád ki.
Törődj bele, hogy ez a nickem, és ha ennyi évig jó volt, akkor ezután is az lesz.
Rendben, engem nem zavar, de ez csak egy vicces “tipp” volt, de inkább spirituális...
minden jót. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!