Ez hogy lehet, nem érdekes?
Figyelt kérdés
2013-ban volt egy dal a covid PANDEMIC/Világjárványról és még a dalszövegben a 2020 is benne van, na 😳
Aki elolvasta, az megtalálhatja Dr Creep Pandemic lyrics
2020. dec. 25. 10:10
1/11 anonim válasza:
Kamuhír, kamuoldalról. A cikkben szereplő videóklipben pedig kb semmi sem utal 2020-ra vagy a koronavírusra.
2/11 anonim válasza:
Én meg majd dalt írok a lottónyereményről, aztán ha valaki megnyeri mutogatok hogy jövőbe látó vagyok.
3/11 A kérdező kommentje:
2020. dec. 25. 10:23
4/11 anonim válasza:
Michel de Nostredame irta a szoveget korabban, drCreep csak felrappelte :)))
5/11 anonim válasza:
Gyártja a konteókat, oszt azt mondja a másiknak, hogy agymosott :D
Kérdező, a koronavírus ez előtt is egy létező dolog volt, csupán 2019-ben kialakult egy olyan mutációja, ami könnyen terjed és veszélyes az emberekre. Ettől még létezett ez előtt is, és több tucat féle korona volt már a világon, sőt, volt már valamelyikekből kisebb hullám is régebben.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem én gyártok a konteókat, ezt osztogatja valaki(én nem osztottam tovább)
2. A 2020 miért van benne?
2020. dec. 25. 10:40
9/11 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem.
Boldog Karácsonyt látom a kukacoskodóknál a télapó faágakat hagyott...😀
2020. dec. 25. 10:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!