Mekkora pofon Trámplinak a tegnapi Georgia állambeli bukta? Újraszámolás után is ő a bukó....
Trámpli szent grálja Georgia állam lett volna, ahol is (állítólag) égbekiáltó csalások történtek és újraszámlálást kért.
Na itt az eredmény:
Az újraszámlálás után is Biden nyert Georgiában
Meddig akar még a Trámpli bohócot csinálni magából?
Nem lenne elegánsabb vennie a kalapját, és elismerni hogy elbuktam, ennyi volt?
de ez mind igazából üres duma, mert a lényeg a lényeg : ki fog ülni abban a bizonyos székben. Biden. Ez a lényeg.
Minden más csak DUMA.
" Délben beiktatják az Egyesült Államok következő elnökét"
így van. És akit beiktatnak azt Bidennek fogják hívni, ha a trámpisták a fejükre állnak akkor is.
Négy lehetőség van:
- Trump megalomán, és meg akarja tartani a hatalmat.
- Trump fél a büntetőügyi felelősségre vonástól, és meg akarja tartani a hatalmat.
- Trump őrült, és meg akarja tartani a hatalmat.
- Tényleg Trump nyerte a választást, és jogosan elnök akar maradni
Szívből remélem, hogy az első három lehetőség valamelyike takarja az igazságot.
szerintem meg trámpli bohóckodása az egybites híveknek szól semmi valós nincs mögötte, majd ha eljön az idő szépen átadja a hatalmat, de azért a híveknek majd évekig fújja még hogy "I won" meg "you cheated" mindezt úgy hogy nem is ő ül a székben.
Jók ezek a kétszavas lózungok mert az átlag trámplista két szónál többet úgyse ért meg.
Na megint kezdi ez a tráááámplis mániás a szenvedést. Nem volt még elég? :DDDDDDD
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=trámpli&kat..
#19: Az eddig felmerült "ilyen-olyan gyanúk csalással kapcsolatban" légből kapott hülyeségek. Az USA magasról tojna rá, ha a francia elnökválasztás után a vesztes fél jogászai keresetek tucatjait adnák be, "úgy hallottam" vádakkal, melyeket a francia bíróságok egymás után dobálnának vissza.
Aggódjunk a demokrácia állapotával kapcsolatban majd akkor, amikor felmerülnek valódi ügyek. Addig pedig ne terjesszünk hülyeségeket, mert van belőlük elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!