Mi a véleményetek arról, hogy USA több államában tartott népszavazáson a marihuána legalizálása nyert? Nem lenne jobb, ha itt is lennének ilyen népszavazások?
Még republikánus többségű államokban is a legalizálás nyert. Nem baloldal, jobboldal, liberális és konzervatív oldal mentén szavaztak igenre és nemre. Nálunk is több hasonló ügyek mentén kéne népszavazás, hogy ne mindenről a reakciós kormányunk döntsön. Sokkal demokratikusabb országban élnénk, ha ilyen ügyekről lennének népszavazások.
Egyébként én is a legalizálás mellett szavaztam volna, mert szerintem ne kisgyerekként kezeljen minket az állam, hanem vállaljunk felelősséget a tetteinkért. Ha gyerekként kezelik a társadalmat, nem fog felnőni. A legalizálás ezért is fontos.
Mi nem szeretjük a csunya gonosz füveseket. Börtönbe kell zárni mindet.
Mi a gyerekbszó Kaleta Gáborokat szeretjük
"reakciós kormány"? Már hogy értve?
Ha Kanadában népszavazást tartottak volna, ott se lenne legális. Kellett hozzá egy hippi segédtanár gyerekéből csinált színeszoknis miniszterelnök. Akinek az apja tette tönkre a civilizált kanadai domíniumot, mint olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!