Hogyhogy pont egy olyan ország mint Oroszország hatósága nem foglalkozik a marihuána terjesztéssel és fogyasztásával?
# 3
Pedig ha utánanézel nem nagyon hazudik ez a térkép.
Egy olyan térképnek nem igazán hiszek, amin az Ibériai-félsziget bele van nőve Olaszországba.
Az oroszok amúgy keményvonalas kábítószerfogyasztók, amellett persze, hogy kőkemény alkoholisták. Az oroszoké a leginkább heroinfüggő társadalom a világon, de nem vetik meg a benzinből és akkumulátorsavból kotyvasztott dolgokat se, a hatóságok meg úgy vannak vele, hogy ez ellen úgyse tudnak semmit csinálni, mert egyrészt úgyis újratermelődnek, tekintve, hogy a lakosság nagy része az európai nívóhoz képes nyomorban él és előbb-utóbb ilyen szerekkel fog élni, másrészt meg az oroszok nem igazán viselik a szívükön a saját és a honfitársaik egészségét, éppen ezért nem zaklatja fel őket, ha valaki éppen betépve vagy atom részegen belesétál egy aknába és szörnyethal.
# 5
Ilyenek szinte mindenhol vannak... megyek reggel dolgozni és tök lazán szerdán hajnal 5-kor szívj a szatyorból a szipút a csávó a villamosmegállóban mintha olyan természetes lenne.
Oroszországban a lakosság negyede heroin- és metamfetamin- és krokodilfüggő.
Szerinted a fű a legnagyobb problémájuk?
# 8
Én ezzel tisztában vagyok de ezt pont nem Oroszországból néztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!