Kínában ismét újabb koronavírus fog létrejönni? Semmiből sem tanulnak a kínaiak?
Olvasom hogy máris szervezik a kutyahús fesztivált, tobzódnak a nedves halpiacok is. Hihetetlen, hogy mi zajlik Kínában!okak szerint ez lesz majd a covid-20 melegágya, pedig még a covid-19 sem ért véget!
Bár a kínai kormány egy hónapja betiltotta a kutyák tartását ételkészítés céljából, egyes kereskedők a mai napig figyelmen kívül hagyják a határozatot és nem engednek megszokott üzleti tevékenységükből.
Az aktivisták felvételeket is készítettek kutyatetemekkel üzletelő árusokról és elküldték a Humane Society International szervezetének.
A beszámolóban leírják, hogy a korábban városszerte megtalálható “kutyás” standok most Yulin egy adott pontján, Nanchao városrészében koncentrálódnak.
Itt a kutyatetemek mellett gyakran látni ketrecbe zárt állatokat, köztük kölyköket is, akiket levágásra tenyésztenek.
Most jártam először Yulinban és valósággal sokkolt, aminek szemtanúja voltam.
Reszketett a kezem, amikor az első kölyköt kiemeltem a ketrecből, miközben nyalogatni kezdte az ujjaimat. hogyan a kínai kormány kihirdette:
Ezek a kutyák a társaink és nem az eledeleink.
Ideje lenne, hogy a városok, mint Yulin, megfogadnák a tanácsot és véget vetnének ennek a húspiacnak
-számolt be érzéseiről Jenifer Chan, az egyik aktivista.
Eközben a nedves halpiacok, és az egzotikus állatokat áruló piacok is újranyitnak nagy számban.
Egy ilyen piac volt a vuhani piac is, ahonnan állítólag elindult maga a vírus, is, bár a vírus eredetével kapcsolatban még a mai napig sok a rejtély…
Kína úgy tűnik, hogy semmiből sem tanul…
A COVID-19 sem Kínában jött létre. Pontosabban: nem tudjuk, hogy hol jött létre, Kína ugyanúgy lehet, mint a Föld bármely országa. Mindenesetre azt tudjuk, hogy 2019 márciusában Spanyolországban már jelen volt.
reuters.com/article/us-health-coronavirus-spain-science-idUSKBN23X2HQ
14#
Azt a videot én is láttam, amikor az a kanadai képviselő felszólalt a táborokkal kapcsolatban, a többiek pedig jót nevettek rajta.
Nem tudom Magyarország milyen terv alapján megy, mert elvileg mindenhol más ez, de egy a céljuk.
Amúgy most biztos teljesen zakkantnak fognak nézni egyesek, de nekem ezek a pcr tesztelések is gyanúsak (elrendelték Szlovákiában, aki nem vett részt, azokat "büntetik"). Mi van, ha már azon van valami, amit bejuttatnak a testedbe. Az oltással pedig aktiválják azt később.
Most miért lettem lepontozva?
Ott van a video, meg lehet nézni. Egy csomó ellentmondás van mindenben egyes tájékoztatóban is.
Egyik nap ezt, másnap pedig az ellenkezőjét, következő nap, ismét a múlthetit mondják el.
Érdekes, hogy jönnek az ünnepek, lazítás lesz. A halottak, fertőzöttek száma is egyik nap kevesebb volt, mint a gyógyultaké. Figyeljétek meg, hogy januárban újra megugrik mindkettő. Újabb szigorításokat vezetnek be. Ezt meg majd arra fogják rá, hogy a sok felelőtlen kóricált a plázákban, zsúfolásig voltak az üzletek, és ezért hatalmas lett a fertőzöttek száma, jön a 3.hullám
Ne legyen igazam, de eddig minden bejött sajnos, amit lehetett tapasztalni a hírekből (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!