Egyesek miért ujjonganak annyira Biden győzelmének?
Tegyük félre az ideológiai meggyőződéseket és nézzük a tényeket:
Egy időskori elhülyülésben szenvedő öreg úr, aki a spekulánstőke bábja lesz.
Már az elnöki vitában is a műsorvezető vett részt helyette!
Kérdező, nézd már meg a linket amit írtam. Ezt nem TrumpRÓL mondták, ezt Trump mondta.
Az megvan mikor eldicsekedte, hogy milyen jó eredményt ért el egy intelligencia-teszten? Aztán kiderült, hogy az nem IQ teszt volt, hanem egy olyan orvosi vizsgálat, amivel a stroke-os és egyéb traumatikus agysérülést szenvedett betegeket diagnosztizálják. Olyan kérdések voltak benne, hogy mennyi 100-7, meg fel kellett ismerni fényképről egy elefántot. És ez nem úgy jött fel, hogy rákérdeztek, ő maga hozta fel több interjúban, annyira büszke volt rá. Hogy őt idézzem, "ez egy nagyon nehéz teszt volt, de én simán átmentem." XD
A csávó konkrétan, orvosi értelemben fogyatékos.
Ja igen "Ha csak azt megnézed, hogy mit alakított Észak-Koreában"
Mégis mit alakított Észak-koreában?
Obama elnökségének a végén nem volt háború Koreában, Kim Jong-un volt hatalmon, és dolgozott az atombombáján.
Ma nincs háború Koreában, Kim Jong-un van hatalmon, és dolgozik az atombombáján.
Az égadta világon semmi nem változott. Nem tudom honnan veszitek ezt, hogy Trump bármit is elért ott egy közös fotózkodáson kívül.
Ennyire felszínes tájékozatlansággal nem kéne itt másokkal kötekedned!
Olvass utána! Obama alatt az USA - É.-Korea viszony a szakadék szélére került.
Egy amerikai (szó szerinti) pletykaoldal, mint forrás?
Téged minden sz*rral ennyire át lehet verni?
Tegnap meg egy másik kormányváltó küldött nekem egy linket, ahol Trumpot az ovisok közül a földön fekve húzták ki, ő meg toporzékolt közben. A videón ott volt a Comedy logo, Trumpon meg látszott, hogy valaki be van öltöztetve. Persze alaposan megsértődött amikor mondtam neki, hogy a videó fake, és engem küldött el a francba.
#24, te teljesen hülye vagy? A snopes nem pletykaoldal, hanem a pletykák hitelességét ellenőrző oldal, konkrétan a leghíresebb ilyen, azért pont azt linkeltem. De ott van a cikkben a link az eredeti NY Times cikkre is, az is pletykalap szerinted?
Kérdező, veled ellentétben én elég idős voltam, hogy kövessem a híreket már Obama idején is, az égvilágon semmi nem változott Észak-korea státuszában. Ha szerinted igen, akkor nyomassál valami bizonyítékot, ne csak a s*ggedből beszélj.
Az a baj nektek semmi nem elég "független" ami leír olyasmit amit nem szerettek hallani. Nem úgy tájékozódtok, hogy utánajártok egy-egy médium állításainak, és ami megbízhatónak bizonyul annak hisztek utána, hanem megkeresitek aki azt mondja amit hallani akartok, legyen bármennyi obskurus vagy nyilvánvalóan bomlott elméjű, és utána automatikusan az lesz az igazság, minden más meg valami világméretű összeesküvés része.
Gondolom ezeket a videókat is deepfake technológiával csinálták a gonosz gyíkemberek:
https://www.youtube.com/watch?v=Ftpc4fwcDfk
mást nem nagyon tudnak mivel komoly politikai szakértő nem adja nevét a globalisták ámokfutásához
Imádom amikor konkrét videókat linkelek be, amik bizonyítják, hogy Trump egy 6 éves szintjén beszéli a saját anyanyelvét, és a válasz az, hogy "lálálá, nem érdekel mert olyan logó van rajta amit nem szeretek." Mintha számítana milyen műsorban mutatták be, ha egyszer eredeti felvételek.
Ki kéne már húzni a fejeteket a seggetekből srácok, idekint sokkal jobb a levegő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!