Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha már kiderült hogy milyen...

Ha már kiderült hogy milyen megbízhatatlan is az antigén teszt, akkor a szlovák és most már az osztrák állam is miért ragaszkodik hozzá hogy ezzel teszteljék le a népesség nagy részét?

Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 08:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nem vagyok úr, hölgyemnek szólíthatsz, ha annyira vagizni akatsz. Ha megmondod milyen típusú PCR tesztre gondolsz és milyen vizsgálatra (tudod, nem egy fajta van),akkor megmondom :)
2020. nov. 16. 16:47
 22/37 anonim ***** válasza:
Azt sem tudod, hogy mi a ciklus és milyen szerepe van a PCR tesztben, ilyennel minek is álljunk le vitatkozni? Egy épkézláb kérdést nem tudsz kinyögni
2020. nov. 16. 18:00
 23/37 anonim ***** válasza:
Itt a kérdező bögőtt le, de nagyon csúnyán :( Hányszor mondjam el, hogy nem végzek Covis meghatározast,ha végeznek se érdekelne senkit, hogy hány ciklus megy végig, mivel a laikusok azt sem tudják mi az, ahogy te sem. Az eredmenyre sem írjak oda, semmilyen laboreredményre nem írjak le a végzett vizsgálat leírását, csak a megnevezését. De gondolom ezt sem tudtad, mivel sosem vizsgáltattál meg semmit laborral
2020. nov. 16. 18:05
 24/37 anonim ***** válasza:
Persze :) Ilyen szánalmasok csak ti lehettek. Vagy kérdező, te magadnak válaszolgatsz másik felhasználónevvel? Kinézem belőled. És nem, nem végzünk a laborban covid pcr tesztet, leírtam már 3x, de ne zavarjon. Gondolom neked meg nehezedre esik beírni a googlebe hogy covid pcr test cycle threshold vagy szimplán nem tudod értelmezni az ott írtakat. Mar-mar sajnállak, hogy ennyire életképtelen lúzer vagy
2020. nov. 16. 18:27
 25/37 A kérdező kommentje:

27

"Mivel kutató vagyok és jómagam is végzek pcr tesztet, nem nem merül fel, mivel értek hozzá :( és 2 hétig voltam összezárva olyan aki szintén pozitív volt és enyhe tünete is volt.

Ha vmihez nem értesz, ahhoz nem szólsz hozzá, mert nevetsegnek tűnsz, erted?"

Ezt nem te írtad?

2020. nov. 16. 18:33
 26/37 anonim ***** válasza:
Ez neked kínos, te vagy tudatlan:)
2020. nov. 16. 18:38
 27/37 anonim ***** válasza:
Értek hozzá, de nem végzek konkrétan covid anaizist. Mit nem értesz ezen? Ez csak egy újabb bizonyíték, hogy gőzöd sincs a teszt működéséről, meg úgy általában erről az egész témáról
2020. nov. 16. 18:39
 28/37 anonim ***** válasza:
Ez csak titeket minősít, hogy a szánalomhamaz kommenteteket törlik, csak az a vicces, hogy én egyet sem jelentettem. Még :)
2020. nov. 16. 18:41
 29/37 A kérdező kommentje:

33

"Mivel kutató vagyok és jómagam is végzek pcr tesztet, nem nem merül fel, mivel értek hozzá"

Te most ország világ előtt bevallod hogy hazudtál?

2020. nov. 16. 18:42
 30/37 anonim ***** válasza:
Nem, te vallottad be, hogy fogalmad sincs arról, hogy a PCR teszt 20millió másra lehet használni, mint covid teszt végzésre. Érted? Vagy szükséges még 20x leírnom ugyanazt, mire felfogod?
2020. nov. 16. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!