Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha már kiderült hogy milyen...

Ha már kiderült hogy milyen megbízhatatlan is az antigén teszt, akkor a szlovák és most már az osztrák állam is miért ragaszkodik hozzá hogy ezzel teszteljék le a népesség nagy részét?

Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 08:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
19%
Igaza van a kérdezőnek, a kovidióták a tesztmániájukkal elmehetnének most már valahová ahová gondoljuk. Igaza van az angoloknak mikor PCR tesztekkel hülyéskednek visszaküldik sterilen és csőstül jönnek a pozitív eredmények, it's not pandemic, it's casedemic! Ez bizony egy tesztjárvány influenzaszezonban!
2020. nov. 16. 09:46
 12/37 anonim ***** válasza:
56%

"Leírod hogy fölöslegesen ülsz otthon, de téged nem zavar hogyha a tesztek megbízhatatlanok"

Ki mondta, hogy feleslegsen? :) Senki. A teszt lett pozitiv, mivel fertőzött vagyok, de semmilyen tünettel. Azért kell itthon lenni, hogy más ne kapja el tőlem.

Komolyan mit nem értesz ezen? Olyan, mintha egy óvodással vitatkoznék

2020. nov. 16. 09:49
 13/37 A kérdező kommentje:

Esetleg nem merült fel benned az az elenyésző, parányi, elhanyagolható kétely hogy mittudomén, talán még sem vagyok kovidos?

Ha holnap egy teszten (jogosan) azt eredményt kapnád szellemileg visszamaradott vagy akkor azt is azonnal elhinnéd?

2020. nov. 16. 09:55
 14/37 anonim ***** válasza:
64%

Mivel kutató vagyok és jómagam is végzek pcr tesztet, nem nem merül fel, mivel értek hozzá :( és 2 hétig voltam összezárva olyan aki szintén pozitív volt és enyhe tünete is volt.

Ha vmihez nem értesz, ahhoz nem szólsz hozzá, mert nevetsegnek tűnsz, erted?

2020. nov. 16. 09:58
 15/37 anonim ***** válasza:
87%
17-es, vírustesztelésre használod a PCR teszteket? Hány ciklussal dolgozol? Ha eredményt szolgáltatsz külső megrendelőnek akkor az tartalmazza a ciklusszámot is a pozitív/negatív közlés mellé?
2020. nov. 16. 10:33
 16/37 anonim ***** válasza:
48%
Nem (csak) vírusmeghatarozasra használom. Egy laborban millió meg 1 mindenre lehet használni pl. xy plazmiddal transzformált baktériumokban a plazmidon kódolt xz rezisztenciáért felelős gén jelenlétét kimutatni stb. stb.
2020. nov. 16. 10:50
 17/37 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy "kiderült hogy milyen megbízhatatlan is az antigén teszt".

Ha megfelelõen végzik, pozitív eredmény megbízhatósága 90%, viszont a negatív eredmény csak 50-60%.

Vagyis, ha a teszt pozitív, karanténba vele, ha negatív, akkor ellenõrizni kell pcr teszttel. Nézz utána! (Egyébként ezt mondta az orsz. tisztifõorvos is, de ennek ellenére így van, mert mértékadó nemzetközi oldalak pl Harvard Medical School [link] is ezt mondják.)

2020. nov. 16. 15:01
 18/37 anonim ***** válasza:

Ehhez még: “Positive results from antigen tests are highly accurate, but there is a higher chance of false negatives,” the FDA ( [link] ) tells us - [link]

(.gov az amerikai kormányoldalak domainje)

2020. nov. 16. 15:13
 19/37 A kérdező kommentje:

19

Ha már ennyire sikerült engem kioktatni, kutató úr, ha lehet elmondaná nekem hogy a PCR-féle tesztnél hány ciklussal dolgozik?

2020. nov. 16. 16:24
 20/37 anonim ***** válasza:

Bocsi, kérdezõ, bár nem vagyk kutató, viszont úgy látom, nehézséget okoz az angol szöveg, ezért közlöm 21 fordítását:

"Az antigén teszt poszitív eredménye nagy ("magas") pontosságú, de nagyob esély vanfals negatív eredményre." - ezt az amerikai kormány egy hivatalos oldala írja.

2020. nov. 16. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!