A Biden pártiak miért nem tudják elviselni az igazságot?
A tényt, hogy csaltak.
Miért azt szajkózzák, hogy nincs bizonyíték, majd amikor valaki belinkel egy képet vagy videót a bizonyítékokról vagy csak elmondja, hogy mi az igazság, akkor gondolkodás nélkül lepontozzàk.
Az, hogy csaltak az tény, az a kérdés csak, hogy a Trumpnak van e bizonyítéka az összes csalásra.
Ha nincs akkor biden nyer.
De attól még csalt, csak nem volt elég bizonyíték..
Ezen mit nem lehet felfogni?
Miért kell tagadni?
Nem tudom neked bebizonyítani mert mindenre azt mondod, hogy ez nem bizonyíték, ez hülyeség.
Majd ha a végén a Trump lesz valahogy az elnök talán elhiszed, de szerintem akkor sem.
Nem a CNN mondja ki, hogy minden rendben volt, hanem a bíróságokon kell bizonyítani a csalást, mert ez egy nagyon súlyos vád.
Ezért hangzott el korábban, hogy nem az az érdekes, hogy a neten valahol vagy facebook csoportokban mit mondanak, azzal kell foglalkozni, ami érdemben befolyásolhatja az eredményt, vagyis a bírósági eljárásokkal.
Trumpéknak volt lehetőségük, számos ügyet el is indítottak, de eddig egyiknél sem tudtak olyan érdemi bizonyítékot felmutatni, ami megállt volna a bíróság előtt.
Erről ennyit kedves kérdező.
2,5 millió dollárt adott egy trumpista vállalkozó a választási csalás leleplezésére, de most visszakéri a pénzt
Utolsó:
Mikor én bemásoltam ide linkeket egyből azzal jöttetek, hogy kamu, meg annak az oldalnak nem lehet hinni.
Lehet, hogy ez igaz , lehet, hogy nem.
Én az igazság mellett vagyok.
Ha lehúzták pénzzel akkor fizessék vissza neki a teljes összeget.
Amúgy pont ma láttam ahogy a tanúk vallomást tettek a bíróságon és a bíró azt mondta, hogy ez mind hazugság és biztos valaki fizetett nekik, hogy mondják ezt..
Most erre mit mondjak?
Ha van bizonyíték arra is azt mondják, hogy ez nem bizonyíték.
Videofelvétel van akkor azt mondják, hogy a Trump és csapata szerkesztette meg.
Ha tanúk vannak és ők mondják el, hogy mi történt arra azt mondják, hogy hazudnak és valaki fizetett nekik.
Nehéz úgy bizonyítani, ha előre el van döntve, hogy neked nem lehet igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!