Kevesebbet alszotok újabban az amerikai elnökválasztás miatt?
Figyelt kérdés
Én kedd óta max napi 4 órát alszom, hajnali 4-ig mindig fent vagyok, aztán 8-kor kelek is, és az az első, hogy megnézem az eredményt. Szerencsére Home Office-ban vagyok, így könnyen tudom követni a CNN-t onnan is. Félig amerikai vagyok, így nem csoda, hogy izgat a téma, de szerintem most az egész világ így van vele. Nálatok mi a helyzet?2020. nov. 7. 00:42
11/19 anonim válasza:
Én néha ránézek, mert nagy hatással van a világra, amúgy Bidennek szurkolok, Trump hisztijét is követem, mert vicces.
12/19 anonim válasza:
Éjjeliőrként amúgy is fenn vagyok, szóval nem nagyon oszt vagy szoroz számomra.
13/19 anonim válasza:
Jahh elképzelheted mennyire érdekel az amerikai elnökválasztás.
14/19 mindentudó99 válasza:
Követem a híreket de ennyi. Semmi jelentősége számunkra ki nyer.
15/19 anonim válasza:
:D
"Kevesebbet alszotok?"
"Nem." - írja ezt éjjel háromnegyed egykor...
(jó, lehet éjjeles voltál, de akkor is poén)
16/19 anonim válasza:
Nekem mostanában eléggé fel van borulva a bioritmusom, szóval éjjel fenn vagyok, nappal alszom pár órát, kb. mindig fáradt vagyok. Amikor úgy tűnt trump nyer, felb&sztam magam, elmentem aludni, mire felébredtem már kezdett biden belendülni. Azóta tele vagyok energiával. Olyan ez az egész választás, mint egy rossz idegtépő cliffhangeres sorozat. Amúgy Magyarországra is hatással lesz, hogy ki lesz az elnök, nekünk se mindegy.
17/19 anonim válasza:
Elméletileg a szavazatokat már leadták, az miért kellene bárkit is izgalomban tartson annyira, hogy nem alszik miatta, hogy mikorra számolják meg?
A szavazás napján a részvétel volt izgalmas és hogy ne legyen balhé közben. Az éjszaka esetleg az időeltolódás miatt - akit érdekelt a téma az esetleg fent maradt miatta. de azóta? Ha valaki nem alszik, az másért nem alszik. Én is fent szoktam lenni éjjel, de nem az elnökválasztás miatt.
18/19 anonim válasza:
Alig alszok 2-3 órákat, a többi időben meg gyártjuk a szavazatokat Bidenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!