Kevesebbet alszotok újabban az amerikai elnökválasztás miatt?
Figyelt kérdés
Én kedd óta max napi 4 órát alszom, hajnali 4-ig mindig fent vagyok, aztán 8-kor kelek is, és az az első, hogy megnézem az eredményt. Szerencsére Home Office-ban vagyok, így könnyen tudom követni a CNN-t onnan is. Félig amerikai vagyok, így nem csoda, hogy izgat a téma, de szerintem most az egész világ így van vele. Nálatok mi a helyzet?2020. nov. 7. 00:42
1/19 anonim válasza:
Nem.
De én Trumpnak, vagyis az általa képviselt, nemzeti irányzatnak szurkolok.
Az az élet.
A másik oldal a halál.
2/19 anonim válasza:
Egyáltalán. Persze mindenkit erdekel ez a cirkusz, de azert nem okoz semmilyen izgalmat. Nem is nagyon figyelem az aktualis hireket, majd ugy is bemondja minden medium, hogy mi lett a vegeredmeny. Addig hova izguljak?
4/19 anonim válasza:
Bocsi, én Trumpra fogadtam, igaz 2 ezerrel, de nem nyertem már jó ideje.
5/19 anonim válasza:
Ja, de igen, kevesebbet alszok szeretnék nyerni azért.
6/19 anonim válasza:
Nem lesz olcsobb a Coca~Cola, úgyhogy eljen tovabb Micky eger!
7/19 anonim válasza:
Hát aki Trumpot akarja, az ugyanolyan buta, mint ő. Azt vágjátok ugye, hogy ez az ember atomot akart dobni a hurrikánra? :D
8/19 anonim válasza:
A 2-es csinálja jól, főleg annak a fényében hogy egyikünk se amerikai. Amelyik magyar emiatt nem alszik az tartson egy digitális detoxot és ezt komolyan mondom.
9/19 anonim válasza:
Én folyamatosan figyelem az eseményeket, kevesebbet azért nem alszom miatta, de izgalmas ami történik. Remélem hazamehet ez a gőgös csecsemő, nagy szolgálatot tenne az emberiségnek.
10/19 anonim válasza:
#8 "Amelyik magyar emiatt nem alszik az tartson egy digitális detoxot és ezt komolyan mondom."
Nehogy te szabd már meg, ki ki mikor aludjon, és ezt komolyan mondom!
Engem például érdekelt a szavazás alakulása és követtem is az első napon... Reggelre tuttinak látszott Trump győzelme, csak matematikai sansz pislákolt Biden győzelmére... A mai állapotot ismerjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!