Tehát akkor megint biden Csalt a szavazáson mi a véleményetek ?
Tehát trump több államban is vezetett és érdekes módon leált a szavazatt számlálás majd jöttek a levélszavazatok amik 100% ban csak bidenre mentek , itt a bizonyiték
Akkor most jelentelek azért, mert visszaélsz a felhasználónevemmel.
Nyilván valakinek a képeivel is visszaéltél a 44. válaszban.
A 44. válasz egyben azt is bizonyítja, hogy több felhasználónevet használsz.
Kérem a kitiltásodat.
Te kezelésbe veszel? Rám fújod a dohányfüstöt? Élőben egy legyet nem tudnál lecsapni. Csak itt vagy bátor.
Ennek ellenére ez már fenyegetés. A helyedben vigyáznék, hogy miket írok.
De lehet a visszaélésekből bajod. Nem nehéz eljutni hozzád. Ptk. eset, ahogy a linkelt szövegben olvashattad. Az a baj, hogy ha valaki beperel, nem tudja behajtani rajtad azt az összeget amire perelt, mert nincs pénzed. A szüleidtől esetleg, de nekik éppen elég bajuk az, hogy ilyen degenerált gyerekük van mint te Gábor, vagy akárki is vagy.
Szerencsére én nem töltök fel magamról képeket sehova, az ilyen rosszindulatú teremtmények miatt mint amilyen te is vagy.
Erről az oldalról is sok mindent elmond, hogy még mindig nem törölték ezt a kérdést, nem törölték a felhasználóneveidet, mikor már nyilvánvaló, hogy trollkodásból írtad ki és itt trollkodsz, fenyegetőzöl, mások képeivel visszaélsz.
Látom, nem tiltottak még le. De remélem ami késik, nem múlik.
20 millió fiók? Ne magadból indulj ki. Láttam, hogy összekevertél másokkal. Ez van, amikor senkinek nem látszik a felhasználóneve. Ezért kapcsoltam be, hogy lásd a nevemet. Ha kicsit több eszed lenne megértenéd, hogy másoknak is lehet hasonló pontozása mint nekem.
Ezzel szemben ilyen elmeroggyant nem sok van itt, mint te. Nem mindenki ért egyet veled és a többi felhasználói fiókoddal és nem biztos, hogy azt fogják lepontozni, akiről csak te gondolod azt, hogy nem jó válasz. Vannak itt normális emberek is, nem csak te és az alteregóid.
Ne mondd, nem Gábor vagy? Mintha magamtól nem jöttem volna rá. Még utaltam is erre. A Tulok, vagy a Bede jobban illik hozzád. Kitartó egy kripli vagy te.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Egy újabb műved. A szövegből lehet tudni, hogy az internet hülyéje írta ki a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!