Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tehát akkor megint biden...

Tehát akkor megint biden Csalt a szavazáson mi a véleményetek ?

Figyelt kérdés

Tehát trump több államban is vezetett és érdekes módon leált a szavazatt számlálás majd jöttek a levélszavazatok amik 100% ban csak bidenre mentek , itt a bizonyiték

[link]

2020. nov. 5. 22:54
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
És persze az sem gyanús hogy mindez egy olyan államban ahol eddig trump vezetett és szoros volt az állás ? Ja persze a demkoraták összebeszéltek és csak ők szavaztak otthonról ,a több mint 130 000 ezerből egy sem lehetett republikánus mert ők hülyék és a demokraták okosak 🤣😂😅🤮
2020. nov. 5. 23:12
 12/45 anonim ***** válasza:
67%

Jó, megtörtem. Beismerem, hogy én hackeltem meg a számítógépes rendszert, hogy Biden nyerjen.

De 2018-ban Orbánéknak csináltam meg ugyanezt a hackelést, hogy a Fidesz nyerjen.

Annak nyerek választást hackeléssel, amelyik fizet többet a szolgálataimért.

Most örülsz?

2020. nov. 5. 23:14
 13/45 anonim ***** válasza:
86%
Azért vezetett ott trump, mert csak utólag kezdték el összeszámolni a levélszavazatokat, ahol 80% Bidenre szavaz (Trump felszólította híveit, hogy ne szavazzanak levélben). Nézz utána a dolgoknak mielőtt butaságokat beszélsz. Nem volt itt semmilyen csalás.
2020. nov. 5. 23:16
 14/45 A kérdező kommentje:
És milyen érdekes hogy 2016 ban nem áltak le ennyire a szavazatt számlálással és nem volt ilyen hogy az egyik államban hillary vezetett majd hirtelen a szavazat feldolgozás vége fele hirtelen trump átvette a vezetést , ja igen tudom bidennek van egy ilyen kúlön képessége
2020. nov. 5. 23:18
 15/45 anonim ***** válasza:
21%

Ez nem bizonyíték de olyat már találtak hogy olyan valaki szavazott aki az 1800 as években halt meg stb.

[link]

2020. nov. 5. 23:19
 16/45 anonim ***** válasza:
76%
Most őszintén nem mindegy? Ha végül azt mondja a ki a nyomozás, hogy semmi csalás nem történt akkor azt elhiszed?
2020. nov. 5. 23:20
 17/45 A kérdező kommentje:
14 ez lehet hogy így van csak az szerinted nem furcsa hogy több mint 130 000 szavazatból egy sem ment trumpra mond már el hogy ennek mennyi az esélye egy olyan államban ahol alapból is szoros volt a szavazás ? És elmondom neked hogy még itt magyarországon a külföldi szavazatoknál sincs ilyen hogy 100 % ig az összes szavazat a fideszre mennyen
2020. nov. 5. 23:21
 18/45 anonim ***** válasza:
77%
Át van mosva az agyad, a fidesz sem csal választókerület manipulációval, láncszavazással, buszoztatással. Ez mind összeesküvéselmélet, menj vissza aludni...
2020. nov. 5. 23:21
 19/45 anonim ***** válasza:
79%

Még hány kérdést kell kiírnod a következő szintig Kérdező?

Mára már tele vagyunk a helyesírásoddal,meg a troll fogalmazásaiddal.

:)

Holnap is lesz nap....

2020. nov. 5. 23:22
 20/45 A kérdező kommentje:
19 buta primitív vagy ki beszélt ezekről ? Én azt mondtam hogy a külföldről kapott szavazazatoknál sincs hogy az összes a fideszé legyen pedig aki külföldről szavaz a nagy részük vér fideszes ennyi
2020. nov. 5. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!